5 dietních tipů celebrit, které skutečně fungují

Herečky a zpěvačky (především ty americké) vypadají, jako by náplní jejich života bylo udržování ultraštíhlé postavy. Zatímco některé pro naplnění současného ideálu krásy vyzkoušejí cokoli, včetně zdraví a život ohrožujících diet, jiné dodržují osvědčené rady.

Co mají dietní a výživové programy zdravě štíhlých celebrit společného? Inspirujte se!

1.    Pohyb je o kvalitě, ne kvantitě

Obejít každý večer při venčení psa blok je sice dobrá věc, ale nezhubnete po ní. Potřebujete pořádně zvýšit tepovou frekvenci, a to alespoň na 20 až 30 minut denně. Řada slavných žen proto cvičí především pilates, jógu nebo chodí běhat. Mimochodem, ono v Americe tolik oblíbené běhání po ránu má své opodstatnění – cvičení ráno totiž probudí váš metabolismus, takže budete přes den spalovat více kalorií. (Čtěte také: Máte špeky v rodině? Prokletí lze zastavit!)

2.    Základem je zelenina a ovoce bohaté na živiny

Spousta vitaminů a minerálů zabalená do potravin s nízkým obsahem kalorií. Tak to je zelenina a ovoce. Udělejte z nich základ svého jídelníčku!

3.    Vláknina nad zlato

Potraviny obsahující vlákninu zaženou hlad na delší dobu než ostatní, a navíc podporují zdravé trávení.


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

4.    Žádná bílá

Tedy žádná bílá mouka. Zapomeňte na klasické pečivo a objevte výhody toho celozrnného – jednak nabízí celou škálu různých chutí, jednak obsahuje důležité minerály a vlákninu.

5.    Soustřeďte se na porce

Řada z nás má problémy s nadváhou i proto, že zkrátka konzumuje větší množství jídla, než potřebuje. Zaměřte se proto na velikost porcí. Některé celebrity zásadně jedí z dětských talířků. Tak daleko zacházet nemusíte, ale při nandávání jídla zkrátka přemýšlejte.
TIP Bety: Nevíte, jakými cviky zhubnout nebo posílit bříško? Chcete se zbavit širších boků? Zeptejte se ZDARMA naší profesionální instruktorky Petry z klubu Holmes Place






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat