Neuvěřitelné! Čím více hubla, tím více vážila. Jak to?

Mladá blogerka Kelsey Wells, která pravidelně sportuje, zveřejnila fotografii se třemi různými hmotnostmi. Tato čísla byste jí rozhodně netipovali.

Hvězda Instagramu Kelsey Wells zveřejnila fotografii, na níž je vyfocena vždy s jinou postavou a rozdílnou hmotností. Tři spojené fotografie znázorňují, jak se jí v průběhu života měnila hmotnost.


Na fotografii vlevo je těsně po porodu a váží 65 kilogramů. Na fotografii v uprostřed má hmotnost jen 55 kilogramů. Zajímavé je, že na třetí fotografii vpravo vypadá nejštíhlejší, má vyrýsované tělo a má nejlepší postavu. Na této fotografii, ale váží paradoxně 63 kilogramů.

Tady vidíte jasný důkaz toho, že při hubnutí je zbytečné se vážit, ale ,ěla byste se zaměřit na to, jak vypadáte, jak se cítíte, a raději své proporce přeměřit metrem. Je to rozhodně lepší, než se stresovat vážením.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat