Ruční mixér Tefal Quickchef 8v1 aneb Když vám v kuchyni pomáhá 8 kuchařů

Také si někdy při vyvařování nedělního oběda pro celou rodinu či při přípravě slavnostní tabule pro hosty říkáte, že by se vám hodila nějaká ta pomocná ruka navíc? Pak si představte, že takových 8 pomocníků se skrývá v jednom ručním mixéru!

S ručním mixérem Quickchef 8v1 HB65LD38 značky Tefal si bez námahy užijete spoustu receptů. Za okamžik připravíte nejrůznější pokrmy díky vysoce výkonnému motoru s příkonem 1000 W. Přípravu budete mít pod naprostou kontrolou díky 20 rychlostem, které lze nastavovat bez vypnutí mixéru intuitivním a snadno použitelným voličem. Díky ochrannému krytu a protiskluzové úpravě rukojeti je používání pohodlné, zatímco v myčce omyvatelné díly usnadňují úklid po vaření.


Nastrouhat zeleninu nebo připravit chutné a zdravé smoothie? Pro Tefal Quickchef 8v1 žádný problém!

Vše doplňuje odměrka o objemu 800 ml, sekáček s nádobou o objemu 500 ml pro snadné sekání nejrůznějších ingrediencí a metla pro snadné šlehání. Třílitrová nádoba kuchyňského robota navíc umožňuje díky 5 funkcím připravovat různé pokrmy: strouhat, hnětat, sekat, krájet nebo mixovat ingredience pro libovolné recepty. Využijte vysoký výkon motoru a mixování bez námahy, abyste mohli rychle a jednoduše připravovat různé pokrmy. Ochranný kryt poskytuje veškerý komfort potřebný pro vaření. Rychlost lze regulovat lehce ovladatelným voličem bez nutnosti mixér vypínat.

Ruční mixér Quickchef 8v1 od Tefalu má zkrátka velmi bohaté příslušenství. Najdete tu odměrku o objemu 800 ml, nádobu na sekání o objemu 500 ml, šlehací metlu, kuchyňský robot 5v1 pro strouhání, krájení, mixování, hnětení a sekání všech vašich ingrediencí, s celkovým objemem 3 l (využitelný objem 2 l), včetně stěrky.

Spolehlivý a multifunkční

A jak se ruční mixér Tefal Quickchef 8v1 osvědčil v rámci testováním našim testerkám?


S metlou zas bez potíží vyšleháte smetanu, bílky na sníh nebo oblíbený krém.

„Ruční mixér Tefal Quickchef 8v1 je dokonalý multifunkční přístroj do kuchyně. Nahradil mi několik zastaralých a již málo výkonných kuchyňských pomocníků, které jsem doposud používala. Je vysoce výkonný, spolehlivý, má všestranné použití a bohaté příslušenství. Má jednoduché ovládání a snadné čištění. Ušetří čas, práci i místo v kuchyni. Osvědčený výrobce zajistil opět kvalitu, chválila testerka nea.

„Mixér Tefal Quickchef 8v1 je velmi šikovný pomocník do domácnosti. Má široké příslušenství, dá se využít na mnoho věcí. Při mixování tekutina nestříká do okolí, v sekáčku jsem rozsekala červenou řepu velmi rychle a mandle rozsekal na maličké kousky. Metlu jsem použila na šlehání žloutků s cukrem, našlehané byly krásně a rychle. Stejně jsem spokojena s funkcemi robotu. Ráda budu ve své domácnosti přístroj využívat,“ přidala se testerka Hedvikova.


Naše testerky ruční mixér Tefal Quickchef 8v1 opravdu vychválily!

„Je skvělý pomocník do domácnosti, skvěle se s ním pracovalo, má krásné a praktické zpracování. Co musím vyzdvihnout, je jeho skvělé úsporné složení při uschování, je dobře, že nezabírá moc místa. Velká sekací miska se hodí častěji, než by člověk myslel, což mě překvapilo. I strouhání mrkve zvládl na jedničku. Mohu jen doporučit,“ zhodnotila testerka Baaarcik.

„V mém testování uspěl, zvládl vše, co jsem si pro něj připravila. Tím, že jsem ho dostala k testování před Vánoci, bylo jasné, že s ním budu zkoušet drtit ořechy, piškoty, strouhat zeleninu, míchat těsta a podobně. S ořechy si poradil, ani se tělo s motorem nezahřálo, o piškotech ani nemluvím. Zeleninu zvládl nastrouhat na požadované tenké nudličky perfektně. Těsta na cukroví jsem s ním nezkoušela, jsou dost tuhá, ale těsto na oblíbený švestkový koláč zvládl levou zadní, nádherně ho promísil. Ponorný mixér bezchybně umixoval tradiční svíčkovou omáčku i naše oblíbené freshe z ovoce a zeleniny. Za mě tedy testování dopadlo na jedničku a jeho koupi můžu doporučit,“ nešetřila chválou testerka majda92.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat