Komentáře k článku

Mohan Ghale 17.02.2019

Tak jako to je celé blbost. elektronka obsahuje: propylenglykol (PG) a vegetable glycerin (VG). Propylenglykol (PG) je organická sloučenina vyráběná z oxidu propylenu. Jde o bezbarvou vodnatou sloučeninu, která se běžně používá v potravinářství, farmacii, v medicíně nebo při výrobě kosmetických přípravků. V uvedených oborech je propylenglykol hojně využíván jako zvlhčovadlo. Vegetable glycerin (VG) je přírodní látka získávaná z kokosového, palmového a sójového oleje (i z některých dalších). Její vlastností viditelnou na první pohled je proto vyšší míra viskozity. Je bezbarvá a má mírně nasládlou chuť. I vegetable glycerin se používá v potravinářství a kosmetice. pak příchuť (možná, možná nejškodlivější) a nikotin (ten je návykový, to víme) K závěru si myslím že ta bába CHCE jen podporovat tabákový průmysl, kouření elektronek a vapolyzérů je až na vklad vždy levnější, a hodně lidí co píšou že jsou škodlivé jen lížou prd..l tabákovému průmyslu.

jenicek54 17.02.2019

proč se vzdávat něčeho co lidem po tisíciletí chutná

aster 17.02.2019

Chudáci hlodavci - co všechno musí v těch laboratořích vydržet - no nebylo by jim líp, kdyby je sežrala kočka? *4*

Vláďa 17.02.2019

Ne všichni kouří liquidy s obsahem nikotinu se kterým počítá "studie". Možná by se dala ale rozšířit i o srovnání sportujícího zdravě žijícího kuřáka e cigarety a nezdravě žijícího nekuřáka. Pak by třeba vyšlo kouření jako zdraví prospěšné ..:-)

David H. 16.02.2019

Chybí vám tady informace o tom. Že zdravotní komplikace zaznamenané v jejich studii způsobuje látka Diacetyl. Která je v náplních v USA povolena. V EU je látka Diacetyl zakázána. Nejprve se řádně informujte fakty,než začnete psát.

Viktor Cleaner 16.02.2019

Zdravím.Je to už 5let co jsem přešel z klasických cigaret (cca 20let) na e-cígo.Hned první měsíc jsem zažil něco úžasnýho - nesmrdím, ráno nekašlu a sportem se nezdýchávám. Začal jsem nejvyšším obsahem nikotinu, tuším 43mg/ml. V současnosti jsem na 4mg/ml.S klasickou cigaretou jsem nebyl schopen regulovat množství nikotinu ...prostě dvacka denně někdy i více. Jsem rád že jsem přešel na e-cígo a nemusím vdechovat táborový oheň, přežitek tisíce let starý. Ať si Filípek Morrisů dělá rozbory těch svých nechutně smradlavých iosů a necpe nám nepodložené žvásty a krmící tím nezkušené papouškující rádoby novináře. Viktor Cleaner™ HOWG

kim nowak 16.02.2019

Uveďte přesný zdroj té tzv. studie, jinak tady šíříte poplašnou zprávu!

Michael 16.02.2019

Dobrý den. Je mi 50 let a s kouřením jsem začal v 17 letech. Teď v únoru na mé narozeniny jsem přestal úplně kouřit ze dne na den a můžu všem kuřákům jenom doporučit vůbec nekouřit NIC. Pak uvidí jaký je to pocit a štěstí.

Zdenek 16.02.2019

Je jasné, že se státu vůbec nelíbí kouření el. cigaret, protože se neplatí daň z tabáku. Pak se objevují takové články, bláboly. Zatím ještě žádná studie nepotvrdila závadnost těchto el. cigaret. No určitě to nebude dobré, ale rozhodně zdravější, než klasická cigareta. Stát se zatím zmohl jen na zákaz reklamy el. cigaret, aby nepřišel o zisk z tabáku. PS: Já jsem nekuřák.

Stone 16.02.2019

Keci,keci,keci!!

Jirka 16.02.2019

A ted tu o Karkulce....

16.02.2019

já už mám dvě a kouřit se to fakt nedá *21* tabák a dutinky u toho jsem zůstal ;-)

Petr 16.02.2019

Obávám se, že tento článek je jen výplod fantazie pisatelky.

Jankava 16.02.2019

Všechny cigarety škodí zdraví.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat