Cvičení z domu se hravě vyrovná tomu v posilovně

Ani jedno, ani druhé není tou správnou volbou. Správnou volbou je samozřejmě to, co vám vyhovuje nejlépe. Aktuálně si tedy do posilovny zajít nemůžeme a já pevně věřím, že se to brzy změní, ale i tak si stojím za názorem, že přece jen to domácí cvičení má více superlativ, než cvičení v posilovně. Pokud tedy váháš, tak si přečti tento článek a já doufám, že ti pomůže se rozhodnout pro domácí cvičení!

A nezapomeň hned vyzkoušet některý trénink z online posilovny, stačí když si vybereš jedno z videí (nebo třeba i více), oblečeš se do sportovního oblečení a hurá na trénink – to nejlepší na tom je, že nad tím nemusíš vůbec přemýšlet, protože trénink už máš dopředu sestavený!

Výhody cvičení doma

Čas 

Už žádné přesouvání a hledání parkovacího místa! Prostě se jen převlečte do oblečení na cvičení, vytáhněte podložku, popř. nějaké expandery a odporové gumy a je to, můžete začít. A pokud se vám nechce přemýšlet jak si sestavit trénink, nebo to ani neumíte, vyberte si jedno z mých videí v mé virtuální posilovně a pojďte makat.

Peníze

Už nebudete muset platit členství a zavazovat se, nedejbože na rok, že členství budete platit, také ušetříte peníze za cestu, za parkování a třeba i za vodu, nebo a proteinovou tyčinku, kterou si někdy v posilovně koupíte, protože vás tam na ní láká nekonečně mnoho reklam.

Ve zdravém těle, zdraví duch

Cvičení s vlastí váhou je mnohem zdravější a hlavně efektivnější než zvedání těžkých činek, také se po něm nebudete cítit tolik vyčerpaní, naopak vás nabije dobrou náladou, nebudete po cvičení s vlastním tělem tolik unavení, a navíc pravděpodobně zapojíte lépe STŘED těla, než u těžkého tréninku.

Dámy...

A speciálně pro dámy, spousta z nás to dělá, prostě než jdeme cvičit, upravíme se, některé z nás se i nalíčí, kupujeme si pořád nějaké sexy fitness oblečky a až pak se vypravíme do posilovny. V případě domácího cvičení se můžeme z bavit i tohoto břímě – neustále se snažit vypadat skvěle. Nahoďte doma drdol a neřeš… Děláš to přece pro sebe!

Nevýhody cvičení doma

Nevýhody vidím dvě a upřímně vlastně ani nevím, zda se tomu dá tak říkat.

Nevýhodu zde vidím v omezenějším počtu cviků, protože pokud si nenakoupíte činky, odporové gumy a jiné fitness pomůcky, pravděpodobně si cvičení s expandérem nezacvičíte, ale myslím si, že to lze zvládnout i bez toho, navíc to dnes koupíte snadno na internetu za pár korun.

Pokud rádi navazujete kontakty, tak doma v obýváku pravděpodobně nikoho nepotkáte.

Za mě je cvičení doma tou lepší volbou a to jistě v mnoha ohledech.
Jsem jednoznačně v týmu CVIČÍM DOMA! #zdravesesabcou







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat