Zbavte se nepříjemných skvrn od potu

Sbohem skvrny! Máme pro vás několik užitečných ras, jak docela jednoduše zabránit tmavým, mokrým kolům v podpaží.

Je jedno, jestli se objeví za horkých letních dní, při sportu nebo z rozčilení před důležitou schůzkou – že se potíme je v určitých situacích naprosto normální a zdravá reakce našeho těla. Ale i když skvrny od potu nejsou žádný důvod ke studu, přesto jsou tmavé, mokré skvrny v podpaží trochu nepříjemné. Sice nemůžeme pocení zabránit, bez výhrad přijímat i skvrny od potu nemusíme. Protože existuje jednoduchý trik, který by nám mohl pomoci nepěkných fleků se zbavit.

Síla slipové vložky

Jednoduchý trik, který pomůže v boji se skvrnami pod paží, je použití tenkých slipových vložek. Vsáknout pot a nepropustí ho na oblečení a díky tomu se mokré skvrny neobjeví. Stejně tak mohou zabránit i nepříjemnému zápachu.

Jak na to?

Vezměte extra tenkou slipovou vložku a v polovině ji rozstřihněte. Následně ji nalepte na pravou a levou stranu podpaží na oblečení a pot nemá šanci. U černého oblečení je vhodné zvolit i černé slipové vložky.

Pokud se vám do takového experimentu nechce, najdete na trhu i vložky speciálně vyrobené do podpaží. A to nejen v bílé a černé barvě, ale dokonce v chladící variantě.

Zdroj: názory autora, healthline.com






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat