Štědré Vánoce i pro Vaše domácí mazlíčky

21.11.2019 | Bydlení a design

Začíná období vánočního shonu. Vymyslet a sehnat dárky pro blízké je rok od roku složitější. A co teprve pro zvířecí mazlíčky! Obdarováváte je každý rok nebo na jejich dárečky prostě nezbývá čas? Přinášíme Vám skvělý TIP, jak je zdravě potěšit.

Vánoční balíčky pro zvířecí mazlíčky

Pokud pro svého čtyřnohého miláčka hledáte jedinečný dárek a nebo jen přemýšlíte, jak mu přilepšit o svátcích, aniž by utrpěl jeho žaludek, kvalitní pamlsky jsou skvělou a především zdravou volbou! Značka Fitmin proto na letošní Vánoce nenechala nic náhodě a připravila jedinečné balíčky pro kočky, jejichž součástí jsou ručně vyráběné pochoutky Fitmin Purity Snax z těch nejlepších surovin. Nasajte tak atmosféru Vánoc a vytvořte s pochoutkami Fitmin nezapomenutelné svátky také pro vaše mazlíčky. 

Kočičí balíček plný dobrot

Vánoční balíčky značky Fitmin pro mlsné jazýčky vašich kočiček jsou plné toho nejlepšího. Jedinečné, ručně vyráběné pochoutky cat Purity Snax obsahují čerstvé maso, bylinky, řasu Kelpu, Chlorellu a účinné látky pro zdraví, např. přídavky na podporu kloubní výživy. Jejich kouzlu propadly i kočky světoznámého chovatele „mainek“ a kadeřníka Libora Šuly. V balíčku dále najdete masové kapsičky, masovou vaničku a holistické grain free granule s čerstvým masem Purity Delicious. A aby byl dárek pod stromeček kompletní, nesmí chybět i něco na hraní. Součástí balíčku je i roztomilá jutová myška s peříčkem na ocásku, která jistě probudí ve Vaší kočce pořádného tygra. To vše je balené v dárkové krabici se stuhou a vánoční kartičkou, kam můžete napsat také věnování. Balíček pořídíte za 390 Kč a je možné ho zakoupit na našem eshopu již od 1. 11. 2019. .

O značce Fitmin

Fitmin je tradiční česká značka sídlící v podhůří Orlických hor, kde s respektem k přírodě a láskou ke zvířatům vyrábí krmiva, výživové doplňky a naturální pochoutky pro psykočky a koně. Od vzniku značky Fitmin uplynulo už více než 21 let a za tu dobu se mnohé změnilo, avšak základní hodnota rodinného byznysu – poctivý přístup k práci – zůstala zachována. Celou společností i nadále prostupuje duch původních zakladatelů společnosti, rodiny Štěpánkových. Jejich chovatelská a zemědělská tradice měla v Helvíkovicích vždy hluboké kořeny. Jako první u nás Fitmin v roce 2010 přišel s unikátní technologií přidávání čerstvého masa do procesu výroby krmiv, díky které si produkty zachovávají skvělou chutnost. Živiny zůstávají ve špičkové kvalitě a nejsou zničeny vysokými teplotami jako v případě, že je maso nejdříve zpracováno v moučku a teprve potom do granulí. Navíc to není maso ledajaké – jedná se o maso vysoké kvality, které se používá také v potravinářství. Veškeré produkty řady Purity pro kočky jsou Grainfree, to znamená, že jsou bezlepkové a snižují potencionální riziko výskytu alergických reakcí (např. na pšeničný lepek a kukuřičný gluten).

Více informací o produktech naleznete na www.fitmin.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat