Vánoce se blíží. Máte už dárek pro svého miláčka

Do Vánoc zbývá jen několik posledních týdnů a mnoho lidí si ještě stále láme hlavu s tím, čím obdaruje své drahé polovičky. Přinášíme vám několik tipů na dárky, kterými svého vyvoleného u stromečku stoprocentně potěšíte.

Adrenalin

Muži mají adrenalin rádi, a proto jistě nic nezkazíte, když svému milovanému nadělíte pod stromeček nějaký vzrušující zážitek. Ať už je to skok padákem, závodění v motokárách nebo možnost stát se na chvilku pilotem letadla, rozhodně je takové překvapení potěší více, než sada barevných ponožek.

Darujte mu sebe

U vzrušení ještě chvíli zůstaneme. Jestli je totiž něco, co žádný muž neodmítne, je to rozhodně vášnivá noc. Pakliže se mu chcete darovat vskutku originálně, vyrobte mu knížku poukázek, ze které si bude moci odtrhnout postelový zážitek, na který má zrovna chuť. Fantazii se meze nekladou a stránky můžete zaplnit nabídkami od obyčejných „rychlovek“, až po hrátky vskutku nevšední. Podmínkou ale je, že svého drahého s poukázkou v ruce nesmíte nikdy odmítnout. Co by to taky jinak bylo za dárek, že?

Den jen pro něj

I muži chtějí mít své dny. Dopřejte mu relaxaci v podobě návštěvy barber shopu, pokud víte, že by si to přál, pak ho můžete s věnovanou poukázkou odeslat do tetovacího studia, věnujte mu vstupenky na zápas jeho oblíbeného týmu nebo se domluvte s jeho přáteli a zamluvte společně výhradně pánský pobyt v místě, o kterém víte, že by mu vyhovovalo. Jednoduše ho nechte oddechnout.

Vychytávky

Dnešní svět patří vychytávkám, a muži je pod stromečkem ocení stejně, jako mnoho žen. Darujte mu například termosku s displejem, který ukazuje teplotu nápoje, chytré hodinky v dřevěném designu, kameru do auta nebo třeba i malý trezor, který se na první pohled tváří jako obyčejná kniha. Jedno je jisté. Čím více bude dárek vychytaný, tím více bude váš drahý spokojený. To samé platí o dárcích s displeji či větším množstvím tlačítek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat