Jak obstál špaldový celozrnný chléb od Penamu u našich testerek

Testování špaldového celozrnného chleba od Penamu skončilo před pár dny. Naši testeři měli skvělou příležitost během dvou týdnů testování zařadit do svého jídelníčku tento špaldový výrobek. Jak jim chleba chutnal a jak hodnotili jeho složení? Přinášíme vám výsledky testování v podobě recenzí!

Chuť špaldy v kombinaci s žitným kvasem 

Špaldová pšenice obsahuje nejvíce bílkovin ze všech obilnin a také má vysoký obsah vlákniny. Je tedy lehce stravitelná a bohatá na minerály, také posiluje imunitní systém a organismus zbytečně nezatěžuje. Při zpracování celého zrna této obiloviny se špalda mění v tu nejcennější mouku, která je taktéž zdrojem vlákniny, cenných minerálů a vitamínů. A právě z této špaldové mouky a žitného kvasu je upečený tento  chléb od Penamu. Obsahuje vitamíny E, B1 a slunečnicová semínka. Testerka Helena si chléb takto pochvalovala: "Špaldový celozrnný chléb od Penamu mě mile překvapil. Je velmi chutný, tence nakrájený a docela zasytí. Obsahuje hodně vlákniny,což pomáhá na zažívání a lehké trávení. Slunečnicová semínka mám moc ráda,proto jsem je uvítala.​" Chutnal také testerce Věře: "Špaldový celozrnný chléb od Penam mě příjemně překvapil. Hezké balení, uvnitř voňavý chléb, který je lákavý už vzhledově. Tenké plátky, které se nedrolí, připomínají vůni a chuť ořechů."

Tenké plátky hrají prim

Konzistence chleba je tužší a hutnější, přesto se nedrolí a skvěle zasytí i toho nejnáročnějšího strávníka. V balení je nakrájený již na tenké plátky, odpadá tak zbytečné krájení, příprava chutné svačinky tak zabere pár vteřin. To si pochvalovala i testerka Ester: "Je už nakrájený na tenké plátky, takže nemusíte krájet a usnadní vám to práci, dobře chutná, dost zasytí, stačí vám dva plátky a vydržíte dlouho do dalšího jídla, není suchý opravdu výborný chléb doporučuji." Testerka Klára přidala také pozitivní recenzi: "Tento chleba mě velmi překvapil. Je nakrájený na tenké plátky, takže staci jen vytáhnout z obalu a namazat. Dalším pozitivem je to, že skvěle zasytí a je dobrý v kombinaci téměř se vším. Navíc je zdravý." Testerka Zuzka také ocenila skvělou konzistenci chléba: "Je hodně hutný, tence nakrájený, což mám u těchto chlebíků ráda a preferuji to. Hustota těsta je také akorát, znám i hutnější chleby a musím říct, že mi to až vadí a u tohoto ne. Hlavně se mi nelámal, když jsem ho vytahovala z obalu, nelámal se ani při jídle, takže super!" Rychlou přípravu před odchodem do práce ocenila také Petra: "Chlebík je velmi chutný a vyhovuje mi, že je již nakrájený. Na rychlá rána, kdy člověk spěchá do práce naprosto ideální. Také jsem ocenila velké procento semínek, která dělají z chleba chuťovou slast."

Snídaně a svačina v jednom balení

Naši testeři preferovali chléb ke snídani či svačině, na sladko i na slano. Testerka Pavlína chléb snídala pro příjemný start do nového dne: "Byla jsem moc překvapená chutí, hned na první kousnutí mi chléb zachutnal. Nejraději na snídani, s máslem, prostě top. Moc mě potěšila semínka slunečnice, dodávala příjemný šmak." Obložený chléb si oblíbila testerka Jana: "Líbí se mi, jak je tence nakrájený, je tam hodně plátků a překvapilo mě, jak je těžký 😃 chuťově výborný, jime ho většinou různě obloženy nebo s pomazánkou."

Cena 39,90 Kč

Více informací najdete na www.penam.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat