Diskuse na téma Kde jsme byli o víkendu

Jak strávíte tento víkend? Vyrazíte do přírody s rodinou nebo na koncert či festival? Napište nám, jak strávíte, nebo jste strávili víkend! Fotky jsou vítány :)

anastaziaa 01.05.2024

My chceme dětem koupit na zahradu trampolínu a líbí se nám tyhle https://www.marimex.cz/trampoliny-marimex/?par=modelova-rada%7Cstandard nemáte s nima někdo zkušenost?

Sandriskaa 25.02.2024

Doporučte prosím něco na ošetření takových těch každodeních odřenin, škrábanců atd. u nás je to teď pořád něco :D

miška4 Sandriskaa 27.02.2024

Nám se hodně osvědčila tahle mastička https://www.lekarna.cz/repolar-abilar-10-pryskyricova-mast-pro-osetreni-ran-20ml/ všechno se po ní moc hezky hojí a dokonce se nám osvědčila i na diabetické rány u naší babi, řekla bych, že je taková univerzální já si ji dávala i na popáleninu :)

MajdaaD 26.12.2023

Jestli přemýšlíte kam vyrazit s dětma v Praze tak moc doporučuju Galaxii barev, mají tam perfektní interaktivní expozice, je to jako ocitnout se v barevném vesmíru :) a koupí vstupenek jsme se automaticky zařadili do soutěže o Ferarri :)

Aneta MajdaaD 27.01.2024

Jo to stojí za to, naši kluci z toho byli úplně vedle hlavně z té robotické show :-)

Tana 18.12.2023

To bruslení na střeše je naprostá paráda, to rozhodně doporučuju, krásná atmoška :) a já jsem tam letos koupila většinu dárků, mají super obchody, kdo jste ještě neobjevil tak koukněte do nového obchodu Ozdoba.cz mají tam nádherné ručně dělané vánoční ozdoby :)

milka77 Tana 25.01.2024

My taky když nemáme naplánovaný nějaký výlet tak často vyrazíme do galerie Harfa, je tam moc fajn, super obchody, jídlo, zábava pro děti... :-)

Marika 02.12.2023

O tom jsem už slyšela, že je to prý nádherný zážitek. Chtěli bychom se tam jít taky podívat :-)

Kiska 01.12.2023

My jsme teď byli v https://www.galerieharfa.cz/ bruslit na střeše a na čtení Disney pohádek, dcery si to moc užily a chcem tam jít i na Mikulášskou nadílku. Chystám se tam ještě na vánoční nákupy, otevřeli tam teď i Decathlon.

Ninka77 Kiska 01.05.2024

My jsme to tam nedávno objevili a rádi se tam vracíme. Dobře se tam nakupuje, vždycky se tam zabavíme...:)

Silva 21.11.2023

Ahoj nějaká akce příští týden o víkendu v Praze? Jedeme tam na prodloužený víkend, tak zjišťuji kam zajít. Budu ráda za dobré typy, jedeme i s dětmi :-).

Simča Silva 02.12.2023

Za nás dávám typ Svět medúz na Pankráci v obchodním centru Arkády, Je na střeše domu a musím říct, že se nám tam moc líbilo. V akváriích je spoustu krásných medúz, ani jsme netušila, že je tolik druhů. Výstava je doprovázena příjemnou hudbou a světelnými efekty, vedle je hned bistro s dětským koutkem.

Verča 06.10.2023

My jsme nedávno byli v Plzni. Mimo jiné teda, měli jsme v plánu více zastávek v okolí Šumavy. A musím říct, že to bylo super. V Plzni doporučuji s dětmi určitě navštívit Dinopark Plzeň :) Dětem se tam bude stopro líbit :) Ty naše byly maximálně nadšené.

Kopretina 14.09.2023

My jsme teď o víkendu navštívily Futurento, to za sebe mohu vřele doporučit. Je to taková hra plná logických úkolů, ale je potřeba také trocha fyzičky. Hraje se v týmech a jsou tam různé místnosti. Je to takové plné graffity, ovládáte telefonem co Vám dají. Za nás parádní zábava na tři hoďky pro děcka i dospěláky.

Milka Kopretina 19.09.2023

Kde to je prosím a od kolikati let tam mohou děti? Něco takovéh by se nám i líbilo, přemýšlíme teď co s narozkama, protože synovi bude v říjnu 13 a už mě dochází nápady.

Kopretina Kopretina 22.09.2023

Je to v Praze a děcka tam můžou do 12cti let, takže to je dobrý. Hele na oslavu je to jak dělaný, jde s nimi domluvit i catering případně atd. V týmech se hraje od 3-5 lidí. Hele za nás fakt jako paráda. Na vyblbnutí děcek i dospělých pecka.

Kopretina Kopretina 27.09.2023

Koukala jsem že jsem zapomněla hodit odkaz :D Ale koukni tady https://futurento.cz/oslavy/, domluva je s nima super. :)

Kajuška 01.09.2023

My jsme teď byli poprvé se synem v dinoparku ve Vyškově a byl z toho úplně unešený takže určitě ještě do nějakých půjdeme :-)

Milena 06.08.2023

S dětma jsme nedávno byli v Plzni :) A tam jsme taky navštívili jejich dinopark :) No, je to paráda. Musím kouknout, kam ještě do dino, protože dětem se to opravdu hodně líbilo.

Dagmar Milena 28.08.2023

Jako přiznám se, že https://www.dinopark.cz/cz/plzen milujeme. Bydlíme v Plzni a s dětmi tam chodíme docela často... Ono se to opravdu neomrzí :)

Barkamarka 17.07.2023

Na Harfě je to fajn, ale ten Dinopark není až tak super. My jsme to obešli za 30 minut:-)) Ale jinak je to tam na ty střeše fajn.

Dianadia 23.06.2023

Super je to teď na Terasách v https://www.galerieharfa.cz/ v pražských ve Vysočanech. Kdo jste z okolí určitě tam doporučuju přes léto zajít, mají tam teď spoustu zajímavých akcí pro děti i pro dospělé, na stránkách se dá všechno vidět v kalendáři. Děti si to tam nedávno moc užili s Patem a Matem :)

Renča Dianadia 26.06.2023

Tam jsme byli na jaře v tom dinoparku a to si děcka teda taky moc užili, určitě zajdeme i na nějakou tu akci to vypadá taky super :-)

Alizee 21.06.2023

Největší nadšení u nás doma teď sklidil https://www.dinopark.cz/cz/vyskov naše ratolesti z toho byly úplně nadšený :)) a musím říct, že i já jako dospělák jsem si to moc užila, protože to tam mají opravdu skvěle udělané, určitě to stojí za návštěvu, je tam i kontaktní zoo což bylo taky moc hezký :)

Bety-tyna Alizee 30.07.2023

Tak jsme tam teď byli a bylo to skvělý, myslím že tam ještě někdy zajedeme, protože to stálo za to :-) moc se mi líbilo i to, že jsme mohli s dětma chodit mezi těmi zvířátky, to byl moc hezký zážitek pro děti :-)

Sára 25.05.2023

Ahoj, chystáme se na týden do Prahy s manželem a syny, můžete mi prosím dát nějaké typy co se dá v Praze navštívit s 6 letými kluky?

Iveta Sára 30.05.2023

My v Praze milujeme dinopark v OC Galerie Harfa, navštěvujeme ho pokaždé když do Prahy zavítáme, bydlíme kousek za Prahou. Mám holku a kluka (7 a 5 let) a moc se jim tam líbí. Modely dinosaurů jsou moc pěkné, navíc je tam i pěkné hřiště a virtuální realita z té jsou nadšené :-). Pohodlně zde zaparkuješ ještě si můžeš i něco koupit. Přidám Ti sem rovnou odkaz ať se můžeš podívat jak to tam vypadá https://www.dinopark.cz/cz/praha .

Merci 24.05.2023

My jsem teďka byly na prodlouženém víkendu, jak byly ty státní svátky, u kamarádky v Ostravě, tak jsme tam navštívili Zoo a ještě nás děcka přemluvily na Dinopark kousek od Ovy, ale musím říct, že to tam bylo super, vyšlo nám počasí, děcka se zabavily, dinosauři jsou dobře zpracovaní a líbilo se tam i nám. :)

Raketka Merci 25.05.2023

A jak je to daleko prosím Vás? Dá se tam dojet a zaparkovat v pohodě autem nebo je lepší MHD?

Merci Merci 07.06.2023

Ano dá se tam dojet jak autem tak i MHD, my jsem s parkováním problém neměli. Je to cca 20-30 minut od Ovy v Doubravě. :) Určitě se tam podívejte, za nás lepší auto, děcka na zpáteční cestě podřimovaly. :D Stojí to za to. :)

Mnada 24.05.2022

Kdo nevíte kam když je třeba zrovna škaredě určitě zajeďte do https://www.galerieharfa.cz/ v pražských Vysočanech. Kdo jste z okolí tak to rozhodně stojí za to, naše děti úplně milují jejich dinopark a dá se tam i skvěle najíst a nakoupit.

Kristy Mnada 02.06.2022

Jojo, musím teda uznat, že ten dinopark galerie harfa je fakt skvělej. Naše děti to tam milují. Kolikrát je tam vezme chlap a já si jdu po nákupech. Je to fajn, když je to tak vše v jednom.

Pavlata Mnada 28.04.2023

My se tam teď chystáme s dětma na čarodějnické odpoledne, mají tam tyhle akce vždycky perfektně přichystané :)

Mnada Mnada 29.04.2023

Haha my tam jdeme taky :-) vždycky to tam je super a děti se zabaví :-)

Alice5 Mnada 30.04.2023

My po dlouhé době jedeme na prodloužený víkend za rodičema, ale tu galerii určitě omrkneme. Z dinoparku by se naše malá zjančila :D

Maarie 01.11.2016

poslední víkend,jak bylo pekne jsme byli v lanovem parku Abyss v Praze. Vyrádili jsme se jako malí a bavilo nás to. Hned, jak na jare otevrou jdeme znovu.

Naďa Maarie 09.11.2016

My byli v Národním divadle v Praze a bylo to super.

patricie Naďa 02.12.2016

jo jo já se o prázdninách přestěhovala do Prahy a k narozkám jsem dostala předplatné do Národního divadla, tak budu chodit za kulturou, už se těším, v ND jsem nikdy nebyla.

Anna 01.08.2016

Mě nejvíc zaujalo rýžování zlata. To byl docela dobrý zážitek, který jen tak nezaziješ :)

Gabka 01.08.2016

No mě to láká a co se vám tam líbilo nejvíc?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat