Diskuse na téma Kde jsme byli o víkendu

Jak strávíte tento víkend? Vyrazíte do přírody s rodinou nebo na koncert či festival? Napište nám, jak strávíte, nebo jste strávili víkend! Fotky jsou vítány :)

pechova 31.07.2016

O víkendu jsme byli v jihočeským kraji na rozhledně U JAKUBA ve Valtínově. Otevřeli zde letos nový zábavně naučný lesopark a vstup je zdarma. Moc pěkně řešeno ostatní na www.ceskakanadalesopark.cz

terka 28.07.2016

My jsme se minulý víkend vrátili z firemního teambuildingu - byli jsme v rožnově pod radhoštěm, pěšky jsme šli na radhošť a pustevny a pak 16 km na koloběžkách až k chatě...všichni byli pak utahaní jako koťata :) A tento víkend máme s přítelem jen pro sebe a pojedeme do Luhačovic. Máme objednaný wellness pobyt v hotelu Alexandria a už se moc těším. Minulý víkend byl dost hektický a tento týden jsme se s přítelem pořádně nepotkali, byl pořád dlouho v práci, tak na sebe aspoň budeme mít čas. Navíc má být hezké počasí, tak vyjdou i procházky po kolonádě :)

Gabka 27.07.2016

Ale to zní dobře, o tom jsem neslyšela. Stránky vypadají lákavě, řeknu o tom doma a uvidíme, jak to dopadne. Ale myslím, že se do westernu v Boskovicích podíváme.

Anna Gabka 30.07.2016

Tam by se vám mohlo líbit si myslím. Pro děti je to určitě super strávený den. možná víkend, pokud se tam rozhodnete ubytovat.

Anna 19.07.2016

Tak holky jedině něco co není všude. Třeba u Brna v Boskovicích je westernové městečko. Dávám i odkaz, aby jste se podívaly, jestli vás to bude zajímat. www.westernove-mestecko.cz

Bela 26.06.2016

Já bych ráda někam jela, ale nějak mi došla inspirace. Mám pocit, že jsme už všechno objeli.

Gabka Bela 29.06.2016

Tak to jsme dvě, já už mám taky nápady úplně vyčerpané. A nevím kde najít pořádnou inspiraci.

konatovka 31.08.2015

Tentokrát to byl víkend ve znamení praní prádla a žehlení a protože jsou stále tropy, netroufla jsem si jít sportovat - nordic walking, asi bych z toho vedra zkolabovala, i když mívám s sebou pití.*1*

Zuzka 31.08.2015

Teď jsem četla, že od září bude hrát v Evitě Ondřej Sokol, limitovaný počet představení, docela mě to láká...

Johana Zuzka 24.09.2015

Už jsem jí viděla. Myslím tím Evitu s Radkou Fišarovou a Ondřejem Sokolem. Nejprve se mi moc nechtělo, ale byla jsem nadšená. Radka byla jako Evita suprová!!! Byla jsem překvapená, jak Ondřej Sokol krásně zpívá! Vřele všem doporučuji!

Žaneta Johana 26.02.2016

jestli máte ráda muzikály, tak bych Vám doporučila Hello Dolly ve Studiu dva, která se mi moc líbila. Viděla jsem ji kdysi v Karlíně, ale tohle je úplně jiné zpracování, vtipné, svižné, mohu vřele doporučit!

JanaU 07.08.2015

Tak výlet do Velkých Popovic jsme si moc užili. Ladův kraj je opravdu moc hezké místo, kam vyrazit. Krásná příroda, ideální pro pěší turistiku, a to nejen takhle v létě. Zastávka v místním pivovaru byla příjemným zpestřením. Zvlášť takhle v létě, kdy nám sklepní prostory dodaly energii na další putování :-) Určitě se tam zase někdy vrátíme. No a příští týden se chystáme na pár dní na Lipno.

Markéta Sim. 21.07.2015

úprava - pro Kilču: ono mají procházek na výběr víc, určitě se dá vybrat i pro malé :-).

JanaU 16.07.2015

Minulý týden jsme byli na Okoři a tento víkend pojedeme do Velkých Popovic na prohlídku pivovaru. Tatínek už se moc těší na "tekutý chléb" a dcerka na živého kozlíka Oldu :-) Napíšu, jak jsme si to tam užili :-)

Jana 30.06.2015

Dobrý den, jak se Vám líbili Smolíkovi? Doporučila byste? Vyrážím v pátek na Letní scénu Vyšehrad na Kutloch, představení pod širým nebem jsou super!

Markéta Sim. 23.06.2015

kdo neví co o víkendu, doporučuju procházku se Strašidelnou Prahou - www.strasidelnapraha.cz , mají zábavné procházky kombinované se spoustou informací o Praze. Naše děti byly nadšené a já s manželem jsme se taky pobavili a dověděli něco nového. Moc fajn to bylo...

Kilča Markéta Sim. 25.06.2015

pro jak staré děti procházky jsou?

Markéta Sim. Kilča 21.07.2015

ono mamí těch procházek víc, určitě se dá vybrat i pro malé :-)

Fialová Monika 02.05.2015

Divadlo Studio Dva představení Evita, špička. Pokud máte rádi divadla, tak je to dobrý tip :-)

Darka Fialová Monika 04.05.2015

v divadle jsme nebyli ani nepamatuju....vezmu celou rodinu manžela a děti a zajdeme. Akorát jak moc dopředu se ve Studiu Dva lísky kupují? čeká se dlouho?

Helena Fialová Monika 09.05.2015

Evitu jsme viděli, a super! a moc se těšíme na Smolíkovi, už máme s manželem koupené lístky.

Jana Helena 30.06.2015

Dobrý den, jak se Vám líbili Smolíkovi? Doporučila byste? Vyrážím v pátek na Letní scénu Vyšehrad na Kutloch, představení pod širým nebem jsou super!

Helena Jana 26.02.2016

Smolíkovi se nám moc líbili a byli jsme tam ještě na Evitě, která byla taky skvělá. Nechám si ráda doporučit :-)

Kamila 02.05.2015

ahoj, my jsem minulý týden byli v ZOO a stavili jsme se ve výborné restauračce- jmenuje se Blues Rock Cafe v Olomouci na Bořivojově ulici, a jídlo nám moc chutnalo, kdo se tam chystáte, určite tam zajděte

sorbo 25.11.2014

Vlaky děti milují....My se zase přemisťovali autem. A dost dlouho:-D. Našli jsme si ubytování přes vasikamaradi.cz na Lipně a jak tam se vyřádili děti?! Kdybych si trochu věřila, zkusila bych to lanové centrum, ale přeci jen už mi není sedmnáct *1*! Co jsem ale nevynechala, byla bobovka.......sice jsem měla vytřeštěné oči a nohu neustále na brzdě, ale byl to zážitek :-D

Karla 10.09.2014

Ahojte, my jsme si o víkendech během prázdnin dělali výlety po hradech, zámcích, muzeích, zoo a podobně. Na cestování jsme především využívali vlaky, nejčastěji Leo express. Mají moderní vlaky, skvělý personál, výhodné balíčky, u kterých je sleva na vstupné do zoo či muzea i 50%. Za nás super :)

Jak píše marybla, tak ten minigolf v Praze je opravdu super…Byli jsme tam o víkendu a užili jsme si to…

marybla 29.04.2014

...reagovala jsem na Karlův komentář :-)

marybla 29.04.2014

Pro těch 11 a13 je myslím dobrý i ten minigolf, jak jsem zmiňovala výše. Myslím, že se tam můžete celá rodina dobře pobavit, kdybyste nenašel můj předchozí příspěvek, tak je to tu: http://www.a-minigolf.cz/. Podle mě je super, že se tam dá, i když je škaredě a nemusíte třeba rušit program kvůli škaredému počasí.

marybla 27.04.2014

Já kudy chodím, tudy pěju chválu na krytý minigolf v O2 aréně v Praze. Byla jsem tam jednak s rodinou, všichni od nejmladšího po nejstaršího byli spokojení... Pak jsem minigolf navštívila, když tam kamarádka slavila narozeniny a taky to bylo super. Opravdu můžu všem doporučit, určitě se nebudete nudit. *1*


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat