5 doplňků v bytě, které musí mít KAŽDÁ dospělá žena

Možná jste se právě přestěhovala ze svého prvního bytu, který jste kdysi zařizovala, jak se dalo, do „pořádného dospěláckého“ bydlení. Co by v něm nemělo chybět?

Aneb co by měla mít doma za doplňky každá dospělá žena?

1. Závěsy

Nezáleží na tom, zda patříte do skupiny lidí, kteří si nedovedou představit život bez záclon, nebo k těm, co by si je na okna nikdy nepověsili. Závěsy byste si pořídit měla. Pomineme-li, že poskytují stín a soukromí, které je občas potřeba, jsou úžasným doplňkem k vybavení pokoje. A co víc – trubka ústředního topení nevypadá nijak elegantně, zato výrazný závěs, který ji kryje, ano.

2. Pořádnou postel

A tím „pořádnou“ myslíme kvalitní. Bytelnou, co vám vydrží nějaký ten pátek, neskřípe a nerozpadá se, pokud na ni zprudka dosednete (o jiných pohybech ani nemluvě). Nezapomínejte do ní pořídit kvalitní rošt a matraci – kvalitní spánek je dnes k nezaplacení, tak ho od sebe neodhánějte ještě tím, že si koupíte nepohodlnou matraci!

3. Poličku na lapače prachu

Pokud patříte k ženám, co si rády schovávají nejrůznější drobnosti, takzvané lapače prachu, vázičky, sošky, upomínky z cest, vyhraďte si na ně nějakou polici nebo jimi „ozdobte“ knihovnu. Neměla byste o ně zakopávat na každém kroku, ale proměňte je v maličkosti, které dodají kousku vašeho bytu úžasné kouzlo a osobitou atmosféru.

4. Zajímavý kusový koberec

Proč neozdobit podlahu (například v obývacím pokoji u pohovky či v ložnici u postele apod.) zajímavým kusovým kobercem? Nemyslete, že zdobit se dají jen stěny – i podlaha umí byt proměnit! Pořiďte si nějaký kobereček v originálním vzoru, který se hodí k vybavení bytu (ale může k němu být i v kontrastu, záleží na vašem vkusu a odvaze), a uvidíte, jak krásně se prostor pokoje prozáří!

5. Něco na stěnu

A když už jsme zmínili ono zdobení stěn, zaměřme se na ně podrobněji. Doby, kdy jsme měly zdi polepené plakáty, by měly být pryč. Spíše se snažte soustředit na „designovější záležitosti“. Plastiky, grafiky, obrazy… Nemusíte za ně utratit veškeré úspory, umění vůbec nemusí být drahé – hlavně se vám musí líbit a mělo by dokreslovat (a vytvářet) atmosféru bytu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat