Rychlé žehlení bez zbytečné námahy: Tahle napařovačka se nezalekne žádné nástrahy

25.03.2019 | Bydlení a design

Žehlení, které vás bude bavit, s žehličkou, která si poradí jak s "problémovými" textiliemi, tak i s tvrdou vodou? To je napařovací žehlička Tefal Ultimate Pure, kterou v rámci Zážitkového testování vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Zcela nová unikátní technologie filtru mikročástic vodního kamene, kterým je napařovací žehlička Tefal Ultimate Pure (FV9845) vybavena, pomáhá bránit vzniku usazenin nebo skvrn od vodního kamene při žehlení. Proměnlivý parní výkon až 60 g/min zase zajišťuje maximální efektivitu a obzvláště výkonný parní ráz 260 g/min si poradí i s nejodolnějšími záhyby.


Napařovací žehličku Tefal Ultimate Pure si jako výhru odnesla i jedna z testerek.

Nejvýkonnější napařovací žehlička značky Tefal: Příkon 3200 W pro rychlé zahřátí a vysoký výkon. Intenzivní parní ráz 260 g/min pomáhá při žehlení silných látek a snadno si poradí i s nejodolnějšími záhyby. Žehlicí plocha Durilium AirGlide Autoclean přináší nejlepší kluznost pro rychlé a snadné žehlení. Zajišťuje také optimální rozptyl páry pro vysoce účinné žehlení. Katalytický povrch Autoclean vyvinutý značkou Tefal pomáhá udržovat žehlicí plochu beze skvrn a v dokonalém stavu.

Díky funkci Automatic Steam si nemusíte dělat starosti s volbou správného množství páry. Stačí vybrat teplotu odpovídající druhu prádla, které žehlíte, a žehlička se o zbytek postará automaticky. Nádržka na vodu o objemu 350 ml pohodlně vystačí i na dlouhé žehlení.

Dokonalá funkčnost i vzhled

Nejvýkonnější napařovací žehlička od Tefalu během Zážitkového testování oslovila i naše testerky. Jak ji hodnotily?

Vynikající žehlička od mé oblíbené značky. Skvělý systém a moderní materiály maximálně usnadňují žehlení. Jedinečná žehlicí plocha žehlení usnadňuje, nehrozí poškození ani těch nejjemnějších tkanin. Sofistikovaný systém zabraňuje ukládání vodního kamene a prodlužuje tak životnost přístroje. Velmi snadná údržba i ovládání. Elegantní vzhled a dokonalá funkčnost, chválila testerka lissey.

„Nejen hezký design, ale i rychlost a efektivita žehlení je to, čím mě žehlička nejvíce oslovila. V ruce se drží velmi dobře a žehlení pomocí ní je rychlejší v porovnání s žehličkou, kterou jsem doposud používala doma. Velké plus dávám systému s výkonnou párou, která proniká hluboko do oděvu a žehlí zároveň látku z obou stran. Chytrost napařovací žehličky opravdu změnila můj pohled na žehlení díky perfektnímu výkonu a jednoduchému použití se žehlí s radostí, přidala se testerka adiro.


Drobný dárek a květinu si ze Zážitkového testování odnesly všechny testerky.

„Líbí se mi už jen vzhledově. Má spoustu kladů. Mě asi nejvíc oslovila technologie filtru mikročástic vodního kamene, protože pomáhá bránit vzniku usazenin nebo skvrn od vodního kamene při žehlení, a přesně s tím mám momentálně u žehličky problém, popsala testerka Ivet_Dany.

„U této žehličky mne nejvíce zaujala dokonale zpracované žehlicí plocha. Vyrobená ze supermoderního materiálu se nelepí na žádný druh tkaniny. Zůstává stále čistá a hladká, dokonale klouže po žehleném prádle. Tefal to prostě umí. Žehlička vpravuje do tkanin páru pod vysokým tlakem a v širokém rozptylu, takže je žehlení usnadněno, urychleno. Doporučuji, napsala testerka overlooks.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat