Kterých 10 testerek vyzkouší nepřekonatelný vysavač Vivenso?

30.03.2017 | Bydlení a design

Čistý byt bez prachu, plísní či roztočů, to je sen mnoha domácností, především těch, ve kterých žijí alergici. A právě toho lze dosáhnout s vodním vysavačem Vivenso, který zajistí nejen dokonalý úklid, ale také dokáže čistit či zvlhčit vzduch. A právě tento vysavač může 10 našich testerek vyzkoušet na vlastní kůži!

Vodní vysavač Vivenso nevysává nečistoty jako běžný vysavač do sáčků, pytlíků nebo dalších zásobníků, ale díky dvoustupňovému separátoru přímo do nádoby s vodou. Díky této technologií vychází z Vivensa, vysavače na vodu, stále znatelně čerstvý čistý vzduch, tak pročištěný jako po dešti. Při každé činnosti s Vivensem se automaticky „propírá“ vzduch v prostoru a již po krátké době sami pocítíte příjemné a výrazně lepší klima ve vašem bytě.

Alergeny bezpečně uzamčené ve vodě

Moderní čisticí systém Vivenso se od běžných čisticích systémů odlišuje svým filtračním systémem. Běžné čisticí systémy se snaží o zachycení prachu ve filtračních sáčcích nebo v suchých filtrech. Na místě je otázka, zda není jejich úspěch pouze krátkodobý a zda záhy nedojde k obnovení výchozí situace, neboť už po krátké době je prach, a spolu s ním roztoči a spóry hub, opět vyfukován do prostoru.

V systému Vivenso je naproti tomu prach vázán na vodu. Vivenso pere vzduch, nečistoty zůstávají ve vodě a znatelně už po krátké době zlepšuje klima v místnosti. S čisticím systémem Vivenso zlepšíte svoji tělesnou i duševní kondici a dosáhnete zlepšení u alergií na domácí prach.

Které testerky vodní vysavač Vivenso vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se tentokrát ptali, jak často se u vás vysává a kdo tuto činnost nejčastěji zastane. Odpovědí se sešla spousta - a zatímco podle některých to vypadalo, že vysávání je domácí prací, o niž se všichni členové domácnosti dělí, jiné testerky se svěřily, že je úklid podlah převážně na nich. Četnost vysávání pak samozřejmě závisela na tom, zda domácnost obývali i alergici. Které z vás jsme nakonec vybrali?

Vodní vysavač Vivenso si k otestování převzaly testerky: MilenaM., lenka.nova76, miksmo a další. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat