Prevence výživou pro malé velké lásky

27.03.2018 | Bydlení a design

Typickým znakem malých plemen psů je velmi dlouhá délka života. Při přepočtu na lidský věk se malí pejsci dožívají více než 100 let. Odrazem naší lásky a péče je to, že uděláme maximum, aby naše malé velké lásky prožily celý svůj život v plném zdraví pro naše společné štěstí.

Mrkněte na svět našima očima

Možná někdy vypadáme jako plyšové hračky, ale pořád jsme psi, na to nezapomínej, páníčku! Abychom si náš dlouhý psí život mohli společně užívat plnými doušky, je potřeba o nás náležitě pečovat už od štěňátka. Není to vždy jednoduché, protože my – mini psi – se ve spoustě věcí lišíme od našich větších příbuzných. Naštěstí na nás myslí český výrobce krmiv Brit a na míru nám připravil novou řadu krmiv Brit Care Mini, ve které nezapomíná ani na svou filozofii „Prevence výživou“.

Jsme malí, a když zrovna nejsme u vás nahoře, tak trávíme čas dole u země. Držet s vámi krok, poprat se s nástrahami okolí a se špínou stojí spoustu energie. Přízemní vrstva je nejvíce znečištěna prachem a dalšími škodlivinami a takové prostředí oslabuje náš organismus a zvyšuje hladinu stresu. Je zbytečné nás zatěžovat ještě krmivem s obsahem obilovin. Pro naše mlsné jazýčky vyrábí Brit bezobilné granulky z čerstvého jehněčího, lososa a zvěřiny. Díky kompletní výživě bez obilovin pak máme dost energie na to se s vámi mazlit a taky vás rozesmát.

Prevence výživou

Do naší rodiny nejmenších psích plemen patří například čivavy, jorkšíři, maltézáčci, pomeraniani, krysaříci, grifonci nebo třeba trpasličí jezevčíci a pudlíci. V dnešní době je většina z nás brána výhradně za společenské psy a lidé často zapomínají, k čemu nás kdysi vyšlechtili. Přitom zvládáme spoustu psích sportů a svým páníčkům jsme oddanými společníky. Za to, jak jsme aktivní, hraví a veselí, nás naši lidé milují a chtějí nám dopřát to nejlepší. Na co by ale neměli zapomínat?

Základem zdraví, odolnosti a dlouhověkosti je vždy zdravé trávení a zdravá kůže, které představují dvě hlavní centra imunity. Jejich podpora musí jít „ruku v ruce“. Zdravotní stav trávicího traktu se projevuje na kůži a pouze zdravá kůže může účinně bránit tělo malého psa proti vlivům vnějšího prostředí. Krmiva Brit Care Mini obsahují celou řadu nástrojů na podporu buněčné i mikrobiální imunity – rakytník, vitamin C, probiotika MOS, FOS a inulin. Skvělý vzhled a zdraví srsti a kůže zajišťuje vysoký obsah omega-3 mastných kyselin z mořských řas a lososového oleje.

Podle statistik má většina malých pejsků nějaký problém se zuby – parodontózu, záněty dásní apod. Tyto problémy se u malých psů objevují mnohem častěji než u velkých, s věkem se zhoršují a mohou způsobit i další závažná onemocnění. Je proto důležité o chrup pravidelně pečovat, a to i prostřednictvím krmiva. Brit Care Mini obsahuje velmi účinné nástroje ochrany zubů malých psů – šalvěj, hřebíček, rakytník a další bylinky, které slouží jako zdroje intenzivních antioxidantů.

U psů malých plemen se také často setkáváme s různými záněty močového aparátu. Lidová medicína v takových případech doporučuje borůvky a brusinky, stejně tak i rakytník, které jsou také obsaženy v nových krmivech. Borůvky jsou rovněž zdrojem polyfenolů a flavonoidů, díky kterým pomáhají bojovat se stresem a podporují zdraví srdce.

Čerstvé suroviny pro mlsné psí jazýčky

Malí psi jsou také nároční na výběr potravy, a proto v recepturách Brit Care Mini najdete nové, netradičně používané zdroje proteinů té nejvyšší kvality – tuňáka, králíka a zvěřinu. Jsou vysoce výživné a zároveň hypoalergenní. A stejně jako již osvědčený losos a jehněčí maso jsou velice dobře stravitelné i pro krátký trávicí trakt. Kvůli opačným vlastnostem je vynecháno maso kuřecí. Nenajdete tu ani žádné obiloviny. Díky tomu je zajištěn nízký glykemický index krmiva, prevence obezity, nižší zátěž trávicího traktu a stabilizace hladiny krevního cukru.

Proč si vybrat Brit Care Mini

Pro své malé velké lásky vybírejte krmivo, které vyhovuje jejich specifickým potřebám. Brit Care Mini je jedinou řadou krmiv pro malé psy bez obilovin, která pokrývá všechny fáze života. Najdete zde receptury pro štěňata, dospělé psy, psy s vysokými nároky na péči o srst, citlivým zažíváním, kastrované a s nadváhou nebo speciální recepturu pro jorkširské teriéry. Hlavní je přístup prevence výživou, který v případě malých pejsků znamená soubor přírodních aditiv pro podporu imunity.

Více informací na www.krmivo-brit.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat