Snadno a rychle. I tak se dá žehlit!

05.06.2018 | Bydlení a design

Také s hrůzoou v očích sledujete neustále rostoucí hromadu nevyžehleného prádla a neustále odkládáte okamžik, kdy se vydáte pro žehlicí prkno, abyste tu horu zdolali? Možná jen nemáte po ruce správného pomocníka. Takovým je parní generátor Tefal ProExpress Care X-pert, který mohly vyzkoušet i naše testerky. Přečtěte si jejich recenze a hodnocení. Máte stejné zkušenosti?

I mistr tesař se utne

Ačkoli většina z nás vyžehlí za život tuny prádla, neznamená to, že vždy odcházíme od žehlicího prkna spokojení. Jak řešit odolné záhyby, nežádoucí lesk nebo dokonce spálenou látku oblíbené košile?


Parní generátor Tefal ProExpress Care X-pert je pomocníkem, díky němuž neztratíte při žehlení ani síly, ani čas.

K odstranění lesku na šatech vám výborně poslouží octová voda. Tahle malá vychytávka ale přijde vhod i při odstraňování puků na kalhotách, které se vám podařilo vytvořit na špatném místě. Stačí na ně položit hadřík navlhčený v octovém roztoku a znovu přežehlit. Nebude po nich ani stopy a vaše pověst dokonalé hospodyňky nijak neutrpí.

Připálené prádlo? Nebudeme namlouvat, že takové věci se prostě nedějí. Jak si v takových situacích poradit a rychle zlikvidovat důkazy? Zahnědlých skvrn se snadno zbavíte čerstvě rozkrojenou cibulí. Pokud jde o připálená místa, s nimi si poradí opět octová voda.

Znáte to, žehlička jede na plný výkon, ale stejně se vám pořád nedaří „vyhladit“ bavlněné oděvy k naprosté dokonalosti. Zkuste pod potah prkna vložit alobal, který bude odrážet teplo zpět na prádlo. Teď už po pár tazích můžete jít od válu!

Síla páry

Ovšem abyste podobným situacím předešli, je dobré mít po ruce silného pomocníka. Takovým je parní generátor Tefal ProExpress Care X-pert. Jak s ním byly spokojené naše testerky?

„Hned, jak přišel, jsem ho celá natěšená vybalila, protože sice žehlení nesnáším, ale žehlení s tímto krasavcem je úplně něco jiného! Myslela jsem, že ovládání bude složité, ale kupodivu i já pochopila hned, a to je co říct, takže moc chválím i zpracovaný návod. Kontrolka nahřívání bliká, dokud není nahřáto, teplotu si můžete lehce nastavit a samotná žehlička je strašně lehká! Klouzala lehce po tkanině a díky výkonné páře bylo prádlo vyžehlené v podstatě ihned. Nádhera! Žádné odlesky, zašpinění, prostě paráda! Všem moc doporučuji, napsala testerka zorro2809.


Tefal ProExpress Care X-pert měl u našich testerek jasný úspěch.

„Parní generátor tefal mě nadchnul, zkrátil mi čas žehlení o polovinu a jako matka dvou dětí to velice oceňuji. Do nádoby se vejde až 1,5 l vody, což je také velké plus, tlak páry je velký, že přežehlí i několik vrstev látky, to jsem ocenila například u povlečení. Ovládání je velice jednoduché, tak jako i vypouštění přebytečné vody. Co mě také nadchlo, je kryt, kterým ze želhlicí jednotka překryje a tim nehrozí, že se k ní děti dostanou a opaří se,“ chválila testerka zivotvetrech.

„Mohu říct, že práce s tímto parním generátorem je suprová. Už jen to, že má vetší vyjímatelnou nádobku na vodu, je velké plus než u klasické žehličky nemusíte odbíhat a neustále vodu doplňovat, a to ani při použití většího výkonu páry. Díky tomu, že je nádobka na vodu součástí generátoru, je žehlička lehčí. Možnost nastavení žehlení na různé druhy textilu. Prádlo se krásně žehlí a hlavně rychle, takže opravdu ušetří čas, muže se žehlit i přeložené a výsledek je i tak parádní. Prádlo se nemusí ani tolik natahovat, aby na něm nebyly faldíky, takže díky objemné páře není ani tak pomačkané a nemusíte se s tím piplat jako u klasické žehličky. Dobrý je také systém na sbírání vodního kamene,“ přidala se testerka mana191.

„Výborně žehlí, krásně klouže po látce, lehká žehlička, vysoká výkonnost páry, velký objem nádržky na vodu, perfektní ovládání na panelu, výborná možnost volby teploty páry a žehlení, velice snadné plnění i vyprazdňování nádobky na vodu, zhodnotila testerka tygrik.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat