Když je vaření zábava díky nádobí Tefal Ingenio Authentic

31.10.2018 | Bydlení a design

Spousta lidí nevidí v přípravě pokrmů žádnou velkou zábavu, ale spíše povinnost, které se nemohou vyhnout. Ovšem pokud máte doma nádobí, jež vám práci významně usnadní, začnete se na vaření dívat jinak. A právě takové je nádobí Tefal Ingenio Authentic, které v rámci Dne s testováním vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Díky nádobí Ingenio a jeho 100% bezpečné odnímatelné rukojeti můžete střídat nádoby jediným cvaknutím. Vařte na plotně, přesuňte do trouby, servírujte přímo na stůl a zbytky jídla uchovávejte v lednici. V neposlední řadě šetří stohovatelný design těchto pánví a hrnců místo a zajišťuje snadné uchovávání ve skříňkách. Že to zní jako pohádka? Díky Tefal Ingenio Authentic se však může sen proměnit v realitu.


Odnímatelná rukojeť, která pasuje na všechny pánve či rendlíky je jen jednou z předností nádobí Tefal Ingenio Authentic.

Výrobky Ingenio AUTHENTIC s trvanlivým, 100% bezpečným nepřilnavým povrchem TITANIUM MINERALIA+ (s výjimkou rendlíků) mají dlouhou životnost a snadno se čistí. Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch nabízí díky obsahu minerálních částic, které zajišťují dlouholetou ochranu, mimořádnou odolnost vůči škrábancům a intenzivnímu používání a dlouhou životnost.

Jakmile pánev dosáhne ideální teploty pro dokonalé vaření, bod Thermo-Spot® získá jednolitou červenou barvu. Zaručuje dokonalou strukturu, barvu i aroma a umožňuje každodenní přípravu vynikajících pokrmů plných chuti.


Nádobí Tefal Ingenio Authentic můžete používat na všechny druhy sporáků včetně indukčních.

S robustní rukojetí nádobí Ingenio můžete hodit starosti za hlavu. Je vyrobená tak, aby vydržela, a dodává se se zárukou 10 let. Rukojeť nádobí Ingenio má bezpečnou, vyztuženou konstrukci s nosností až 10 kg, která umožňuje časté používání bez obav.

Kompatibilní se všemi typy sporáků včetně indukčních.

Tyto hrnce a pánve byly navrženy a vyrobeny ve Francii s využitím mimořádných odborných znalostí a know-how.

Mlsání z jedné pánve

Naše testerky si v rámci Dne s testováním vyzkoušely, jak se v pánvi Tefal Ingenio Authentic připravuje například karamel a poté i francouzský obrácený hruškový koláč, který bylo možné díky odnímatelné rukojeti pánve dopéct v troubě (a jak se všichni přítomní přesvědčili, chutnal skvěle!). Čím je nádobí Tefal Ingenio Authentic zaujalo nejvíce?


Naše testerky si testování nádobí Tefal Ingenio Authentic opravdu užily.

„Nejvíce u tohoto nádobí oceňuji snadné odejmutí a opětovné připojení rukojeti, která pasuje na všechny nádoby této řady. Bez rukojeti se nádoby dobře vejdou do dřezu, do myšky i do kredence. Šetří místo. Díky modernímu povrchu je vaření zdravé, s minimem tuku, nepřipaluje se. Velmi snadná údržba, chválila testerka elioto.

„Tohle nádobí je prostě bomba! Skvěle vypadá, pasuje do sebe. Má univerzální odnímatelnou rukojeť, takže šetří místo. Nádobí je tak maximálně multifunkční, chvíli je na sporáku, potom v troubě. Je i celkem odolné proti poškrábání. Jednoznačně doporučuji všem, co snad ještě váhají,“ přidala se simater.

„Z nádobí jsem nadšená! To, že jsem si ho mohla osobně vyzkoušet, k tomu jen přispělo a rozhodla jsem se, že si o něj napíšu Ježíškovi. Neskutečnou výhodou je nepřilnavý povrch a odnímatelná rukojeť, takže se může dát jídlo ze sporáku rovnou do trouby. Všem mohu jen vřele doporučit!“ nešetřila chválou testerka hajecek.

A jak si naše testerky Den s testováním užily, se můžete podívat na videu:

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat