Komentáře k článku

ovace 04.02.2020

tohle mi nic neříká

helus 02.02.2020

Nic se nemá přehánět.

nea 02.02.2020

To zas někdo něco vymyslel aby si vydělal na těch co musí mít vše co je právě v kurzu. Přírodu nenahradíte ani sebelepší dekorací.

aster nea 02.02.2020

Tak nějak - ostatně můžou jít bydlet do parku pod strom - tam budou přírodě zaručeně blízko *8*

aster 02.02.2020

Honit se za současnými trendy jen proto, abych byla IN? Pěkná blbost i v oblečení a nehorázná blbost v bydlení - kdo předělává byt či barák podle aktuálních trendů? *6*

Jura aster 02.02.2020

Já jsem momentálně velmi trendy v pánském oblékání protože opět frčí vojenský kabát M65, nehoním se za trendy, ony se časem poslušně vrátí*4* a asi njak podobně je to v tomhle případě, udělal bych to po svém a ono to občas bude v módě.

aster Jura 02.02.2020

Mě pobavil ten "botanický styl", který patrně reprezentují ty neumělé malůvky na zdi a tři ananasy - ty bych brala, dají se sníst *4* jinak mám toto "trendy" bydlení už dávno, náš byt je plný rostlin - něco jsem dostala, když si už s tím kamarádi nebo příbuzní nevěděli rady a už to u nás zůstalo, zbytek jsem koupila. Můj muž říká, že mezi mými předky byly lesní divoženky, protože to u nás vypadá jako ve skleníku. Teď v zimě ještě přibyly oleandry (vlastní výpěstky z dovozu zn. HR), rozmarýn (už tak metrový) a agáve...

kamila76 01.02.2020

Zajímavé :)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat