Komentáře k článku

kamila76 01.02.2020

Zajímavé :)

aster 02.02.2020

Honit se za současnými trendy jen proto, abych byla IN? Pěkná blbost i v oblečení a nehorázná blbost v bydlení - kdo předělává byt či barák podle aktuálních trendů? *6*

Jura aster 02.02.2020

Já jsem momentálně velmi trendy v pánském oblékání protože opět frčí vojenský kabát M65, nehoním se za trendy, ony se časem poslušně vrátí*4* a asi njak podobně je to v tomhle případě, udělal bych to po svém a ono to občas bude v módě.

aster Jura 02.02.2020

Mě pobavil ten "botanický styl", který patrně reprezentují ty neumělé malůvky na zdi a tři ananasy - ty bych brala, dají se sníst *4* jinak mám toto "trendy" bydlení už dávno, náš byt je plný rostlin - něco jsem dostala, když si už s tím kamarádi nebo příbuzní nevěděli rady a už to u nás zůstalo, zbytek jsem koupila. Můj muž říká, že mezi mými předky byly lesní divoženky, protože to u nás vypadá jako ve skleníku. Teď v zimě ještě přibyly oleandry (vlastní výpěstky z dovozu zn. HR), rozmarýn (už tak metrový) a agáve...

nea 02.02.2020

To zas někdo něco vymyslel aby si vydělal na těch co musí mít vše co je právě v kurzu. Přírodu nenahradíte ani sebelepší dekorací.

aster nea 02.02.2020

Tak nějak - ostatně můžou jít bydlet do parku pod strom - tam budou přírodě zaručeně blízko *8*

helus 02.02.2020

Nic se nemá přehánět.

ovace 04.02.2020

tohle mi nic neříká

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat