Kokosový olej je pro domácí mazlíčky vhodným doplňkem stravy

Narušené trávení, bolavé klouby, onemocnění dásní nebo zápach z úst. Potkalo něco z toho vašeho psa či kočku? Čajová lžička kokosového oleje přidaná do misky by mohla pomoci!

Někdo kokosový olej příliš nemusí, jiný na něj nedá dopustit. Buď jak buď, pravdou pořád zůstává, že má řadu pozitivních účinků. Mimo jiné například přispívá k regulaci cholesterolu, zlepšuje mozkové funkce, dodává energii a napomáhá hubnutí. Máte ho doma i vy? A dáváte ho také svému mazlíčkovi? I pro něj může být velmi přínosný, a to z těchto důvodů.

Podpora zvířecího trávení

Zatímco kočky jsou na to, co ochutnají, dost vybíravé, pes si s tím mnohdy velkou hlavu nedělá. Klidně se pustí do odpadků, okouše plot, sní kus molitanu z pelechu nebo pozře část hračky. O tom, co neidentifikovatelného je schopný degustovat při procházce, raději ani nemluvit! V obou případech je důležité o trávení němých tváří pečovat. A právě tady přichází na scénu čajová lžička kokosového oleje přidaná do běžné stravy. Exotický přídavek zapůsobí na metabolismus a zharmonizuje zažívání. Navíc přispěje i k prevenci infekcí gastrointestinálního traktu, za nimiž stojí parazité a škodlivé bakterie.  

Něco pro voňavá a zdravá ústa

Díky svým antimikrobiálním a antibakteriálním vlastnostem může být denní dávka tohoto oleje léčivým prostředkem na dentální problémy, jež zahrnují onemocnění dásní, tvorbu plaku či nepříjemný zápach. „Klasické“ čistění zvířecích zoubků pochopitelně nenahradí, ale rozhodně dokáže některé obtíže zmírnit. Tak proč to alespoň nevyzkoušet?

Úleva pro bolavé klouby

Je-li váš milovaný čtyřnohý společník staršího věku, možná se potýká s problémy pohybového aparátu. Chcete jeho utrpení zmírnit? Přihoďte mu do misky i trochu uvedeného „mazadla“. Tenhle medikament je přirozeně protizánětlivý. Rovněž ulevuje od bolesti a příznivě ovlivňuje stav kloubů i chrupavek, zatímco podporuje hojení. Ke všemu posiluje obranyschopnost, což se hodí za všech okolností.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat