Volný pokoj pro hosty lze kreativně využít

Jedna místnost ve vašem bytě nebo domě zůstává nevyužitá – necháváte ji pro hosty. Pokud k vám ovšem návštěvy nejezdí každý týden, je to trochu škoda. Tohle místo totiž představuje spoustu nevyužitého potenciálu, proměňte jej na pokoj svých snů!

Existuje spousta způsobů, jak uspořádat náhradní ložnici v prostor, který může uklidnit duši, posílit tělo, nakrmit ducha nebo obohatit mysl. Stačí trocha inspirace.

Pronájem

Vzhledem k dnešním prudce rostoucím životním nákladům se vyloženě nabízí pokoj nabídnout hostům, k čemuž vám poslouží některá z webových služeb zprostředkujících pronájem ubytování (kupříkladu Airbnb). Trocha peněz navíc by se vám třeba hodila.

Řemeslná místnost

Pokud je vaším koníčkem šití, pletení či vytváření dekorací, povyšte prázdnou ložnici na dílnu. Tu udržujte vzdušnou a energizující. Potřebné věci skladujte v krabicích a policích. Látky, příze, korálky, ostré nástroje a další lákavé předměty tak udržíte v bezpečné vzdálenosti od dětí a domácích mazlíčků.

Domácí kancelář

I po pandemii koronaviru pokračuje poptávka po vyhrazeném pracovním prostoru v domácnosti. Jen si představte, jak produktivní budete, až se váš počítač přesune do soukromého prostoru ultra-organizované domácí kanceláře.

Knihovna

Snili jste někdy o tom, že si budete užívat ve své vlastní domácí knihovně, obklopeni vysokými policemi a tlumenými i jasnými světly? Obstarejte police, malý gauč nebo tu nejpohodlnější židli, jakou si můžete dovolit.

Výtvarný ateliér

I ta nejmenší ložnice vám může poskytnout místo, kde se můžete umělecky vyjádřit. Umístěte stojan nebo kreslicí stůl do světlého koutu, doneste skříňku na uskladnění nezbytností a začněte tvořit. Je-li pokoj dostatečně velký, přidejte rozkládací pohovku pro hosty.

Vnitřní zahrada

Milovníci zahradničení, kterým chybí prostor nebo rozpočet na venkovní skleník, pěstují sazenice ve svém volném pokoji. Kupte hotové regály nebo si udělejte své vlastní a police vybavte pěstebními světly.

Domácí posilovna

Ať už zvedáte činky nebo cvičíte jógu, díky vyhrazenému prostoru zvýšíte svůj výkon.  Opět věnujte pozornost osvětlení a výzdobě.

Herna

Proměníte-li svůj volný pokoj na hernu vašich dětí, umožní vám to uklidit zbytek domu a mít hračky pod kontrolou. Vyberte omyvatelný nábytek a tkaniny, jež se snadno udržují.

Domácí kino

Filmoví nadšenci jistě ocení domácí kino. Prostor vybavte velkoplošnou televizí či plátnem a projektorem, taky mimořádně pohodlným sezením, mini ledničkou a výrobníkem popcornu. Zábava může začít!

Zdroje: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat