Proměna interiéru rychle a levně? Žádný problém!

18.02.2015 | Bydlení a design

Možná jste rovněž neustále nespokojena s tím, jak vypadá interiér vašeho bytu či domu. Jeho vylepšení ovšem nemusí být nijak náročné ani finančně vyčerpávající. S bytovými doplňky navíc dostanete prostor pro svou kreativitu!

Tipy na báječné bytové doplňky

Za změnami v interiéru se hned nemusí skrývat náročná a finančně nákladná výměna nábytku. Zajímavých vylepšení lze dosáhnout i mnohem snazšími a úspornějšími cestami. Zde je několik tipů:

Dekorace interiéru

Do domácnosti můžete nakoupit spoustu drobností jako dekorativní polštáře, přehozy na postel, svíčky, vázy či stojany, ale také éterické oleje a osvěžovače vzduchu. Za pár korun si tak užije většina smyslů. Prohlédněte si ostatně sama dekorace interiéru a vyberte si.

Koberce a krytiny

Vhodně zvolený koberec může od základu proměnit vzhled interiéru, má však také praktické funkce, neboť snižuje hlučnost a budete moci chodit bez domácí obuvi. Zároveň se lze zaměřit rovněž na rohožky či nášlapy na schody.

Dekorace oken

Žaluzie jsou praktickým doplňkem, jejž využijete zejména v letních měsících. Praktickou a zároveň estetickou funkci pak plní závěsy a záclony. V těchto oblastech navíc máte z čeho vybírat – stačí si prohlédnout dekorace oken a zvolit ty pravé.

Osvětlení do interiéru

Nesmíme zapomínat ani na světla. Opět lze přitom narazit na pestrou paletu výrobků, konkrétně na rozličná stropní a stěnová svítidla či svítidla stojací. Svou domácnost tak můžete skutečně prosvětlit.

Všechny výše uvedené doplňky seženete v e-shopu Leroymerlin.cz, ve kterém navíc nakoupíte za příznivé ceny!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat