Dopřejte vašim dětem na zahradě pořádnou zábavu a spoustu legrace

14.07.2015 | Bydlení a design

Jestliže máte děti, jistě víte, jak je často náročné je zabavit. Od jara do podzimu vám s vymýšlením zábavy pro ně i pro sebe pomůže trampolína s ochrannou sítí. Hodí se na zahrady, dvorky, prostorné terasy, jednoduše všude tam, kde je prostor a kde rádi trávíte společný čas.

Obliba trampolín stále roste

Možná jste si toho také všimli, že trampolíny se objevují stále ve větším počtu domácností. Není už vůbec neobvyklé, že rodiny mají toto šikovné náčiní nejen venku, ale v menší podobě i uvnitř.

Dětská trampolína dokáže vaše ratolesti zabavit na několik hodin a co je hlavní, další dny je bude bavit zase. Mohou na ní poskakovat, hrát si, lenošit i jen tak relaxovat nebo si číst.

Stabilita a bezpečí

Konstrukce trampolín jsou pevné, stabilní a mohou být umístěny na jakýkoli rovný povrch. U větších typů je trampolína s orchanou sítí, která je uzavíratelná a představuje tak zabezpečení před vypadnutím dovádějícího dítka mimo skákací plochu.

Vybrat si můžete z modelů o různé velikosti průměru s nosností až 150 kg. Kupříkladu trampolína Hawaj s průměrem 490 cm a nosností 150 kg nabízí dvojité polstrování, ochrannou síť, 96 pružin, 5 dvojitých nohou a splňuje nové bezpečnostní normy EU. Právě nyní je k dostání na stránkách hawaj.cz/trampoliny.html se slevou 44%, takže místo původních 13 999 Kč zaplatíte jen 7 799 Kč. Objednáte-li ji do 13 hodin daného dne, druhý den ji můžete mít doma.

Odolnost vůči povětrnostním podmínkám

Konstrukce trampolíny je odolná vůči skákání ale i vůči dešti, slunci či větru. I skákací plocha vydrží ledacos, takže se nemusíte bát, že byste s ní nebyli za pár let spokojeni.

Ať už máte doma menší či větší děti, trampolína rozveselí všechny a na vaší zahradě zajisté najde velké uplatnění. Zpříjemněte dětem jejich prázdniny a dopřejte jim bezpečný pohyb a zábavu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat