Těhotenský test v mobilu: Jak to funguje?

Těhotenský test First Response Pro americké společnosti Church & Dwight je technologickou novinkou 2016 v oboru gynekologie. Zařízení totiž dokáže analyzovat hormonální stav ženy a pomocí technologie Bluetooth výsledek přenést do chytrého telefonu s možností dalšího zpracování a vyhledávání informací týkajících se jak těhotenství, tak neplodnosti.

Klasický lékárenský test na graviditu reaguje na hormony v moči. Žena načůrá do příslušného okýnka a čeká, zda se zbarví obě indikační okénka či zobrazí dvě čárky. Pokud ano, je gravidní. First Response test má také indikátor, výsledky ale elektronicky přenáší do chytrého telefonu a do příslušné aplikace, která provede celým těhotenstvím. Tříminutové čekání na výsledek přitom aplikace umí zkrátit třemi programy: Uklidni mě, Vzdělej mě nebo Zabav mě. První má relaxační obsah a pomáhá nervózním jedincům. Druhá informuje o plodnosti a těhotenství. A třetí zprostředkovává videa a zábavu.

Po třech minutách zadá žena bezpečnostní heslo a dozví se, že buď je výsledek negativní, pak aplikace nabízí rady jak zvýšit svou plodnost a šanci na početí, nebo že je pozitivní, pak poskytuje informace o těhotenství, návštěvě gynekologa a vývoji dítěte.

Těhotenský test First Response vyjde v přepočtu na 375 korun.

„Vnímáme to jako příležitost, která sahá za pouhou odpověď ano či ne. Klienti dostanou odpověď a test vyhodí a mají přitom mnoho otázek, co třeba udělat hned teď. Náš test jim pomůže jako průvodce tímto procesem, a jakmile dostanou výsledek, získají celé spektrum různých typů informací založených na jejich výsledku,“ uvedla mluvčí společnosti Wendy Bishopová.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat