Příznaky, že váš partner nebude dobrým otcem

V okamžiku, kdy se zamilujete, s vámi cloumají hormony. Proto můžete ledacos přehlédnout – třeba to, zda váš partner bude nebo nebude dobrý rodič. Které situace, postoje a chování jeho nepřipravenost prozrazují?

Otázka „vhodnosti“ pro rodičovství je poměrně komplikovaná. Jediná věc, kterou můžete v této situaci udělat, je všímat si postojů a chování svého partnera, neboť to, když řekne, že „děti chce“, v podstatě vůbec nic neznamená. Musí být připraven vnitřně – a taky to myslet vážně. Takže, kdy bije na poplach červená? Hlavně kvůli těmto osmi věcem ten váš není vhodný kandidát!

Je neuvěřitelně egoistický

Zatímco není od věci upřednostňovat sebe a soustředit se na svůj vlastní život, všeho moc škodí. Egocentričnost nikdy nevěstí nic dobrého. Mít děti vyžaduje, abyste do popředí řadili jiné potřeby před těmi vlastními. Pokud se vám zdá, že v tomhle partner neudělá ústupek, pravděpodobně není na otcovství připraven.

Nesnáší změny a nepřizpůsobuje se

Život se stává docela nepředvídatelným, když máte dítě. Proto se ujistěte, že je již teď partner v pohodě, pokud zrušíte večeři, nebo přesunete termín squashe na jindy. A co teprve sex? S potomkem není tak častý, jak by si muž představoval. Opravdu všechny tyhle výkyvy zvládne?

Říká, že stále potřebuje být nezávislý

Rodičovství znamená zodpovědnost a povinnosti. Jistě, každý potřebuje být občas sám, nicméně v případě, že si váš partner myslí svoje o pokračování večerních dýchánků s přáteli, postavte se do pozoru. 40 hodin týdně v kanceláři, víkendy mimo domov, žádná esemeska o tom, že se zpozdí. Zdá se, že ani tenhle týpek není tak docela otcovský typ.

Neovládá svůj vztek

Koučové, manželští poradci a terapeuti jsou zajedno v tom, že dítě by si v žádném případě neměl pořizovat někdo, kdo má nevyřešené problém s hněvem. Výbušnost je třeba krotit – i s pomocí terapie. Návaly emocí, impulzivita a děti nejdou dohromady.

Je velmi nepředvídatelný

Nedrží slovo, domů přijde v sobotu místo v pátek, a tu kytku opět nezalil, i když byl požádán? Možná, že budete chtít popřemýšlet ještě dvakrát, než dospějete k závěru, že do tak nejistého prostředí dítě zkrátka přivést nemůžete.

Abnormálně žárlí

Může to znít divně, ale řada mužů žárlí na vlastní děti, protože v nich vidí soupeře. Takové, které je okrádají o pozornost. Zaveďte řeč na téma, kolik času a energie dítě potřebuje. A počkejte si na následnou reakci.

Je závislý

Alkohol či drogy. Není třeba dodávat, že i když dotyčný slibuje, že má vše pod kontrolou, chce to důkazy místo slibů. Hned. Ne až za devět měsíců…

Tvrdí, že se změní

Hodně mužů o sobě tvrdí, že se změní, až budou rodiči. Na tohle nedejte. Podle oborníků tohle tvrzení dodrží asi jeden muž ze sta. Chcete to riskovat?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34
63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat