Jak poznat kvalitní školku?

03.10.2011 | Děti a rodina

Hledáte školku nebo jesle, které vám zaručí jistotu a klid a poskytnou více než jen „hlídaní“ vašeho dítěte? Chcete usnadnit svým dětem cestu v budoucím životě a přitom je neomezovat v dětské zábavě? Jen málo školek je schopno nabídnout dětem služby v odpovídající kvalitě.

Mezi kvalitní školky a jesle na našem trhu můžeme počítat Maxíkovu jazykovou školku a jesle. V Maxíkově jazykové školce se zaměřují na rozvoj talentu a dovedností dětí od jednoho roku do sedmi let.

Maxíkova jazyková školka intenzivně spolupracuje s předními institucemi v oboru předškolní výchovy a vzdělávání v ČR pro děti s nadprůměrnou inteligencí. Vaše dítě tak získává jedinečnou příležitost rozvíjet své schopnosti, což mu běžná školka ani jesle neumožňují. Partnerství s Centrem Nadání, o.s., a Dětskou Mensou ČR je pro vás totiž zárukou, že dítě dáváte do správných rukou.

Mezi další benefity Maxíkovy školky patří především rozdělení dětí dle věku a znalostí až do 5 tříd, 6 dětí na 1 učitele, výuka rodilými mluvčími, BIO strava, kamerový systém atd.

Dejte svým dětem to nejlepší a vyberte pro ně ověřenou školku. Její výhody poznáte vy i vaše děti. Ověřeno Dětskou Mensou ČR a Centrem nadání, o.s.!






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat