Komentáře k článku

Andulka 16.04.2018

Děti by měly spát ve své postýlce v blízkosti matky. Do pěti let. Později ve svém pokoji. Klid pro matku a pro dítě.

Jaromír 16.04.2018

Vidím to na svém synovi, je klidnější, vyzařuje z něj pohoda.

Jíří 16.04.2018

Má kolegině nechává u sebe spát 13 letého syna. Myslíte si snad že jeto správné? Když už chce někomu v těchto věcech radit měl by to také více upřesnit a ne napsat 5 a více let.

Elich Jíří 17.04.2018

moje kamarádka taky, kluk, 13 let, spí s ní v manželské posteli a chudák manžel vedle na přistýlce. Přijde mi to nenormální. Do 5, 6ti let ok. Tohle je nezdravé, jak pro dítě tak pro mnaželství. Asi něco jiného bylo jedna místnost a 6 dětí v 19 století, ale stejně byly větší, nekojené děti stranou.

honzik 16.04.2018

jeden čas se to považovalo za naprosto nevhodné, jak se to mění

Claudia 16.04.2018

Zdravím ;-) s přítelem jsme se shodli, že naše dítko bude spinkat ve své postýlce již od narození. A je tomu tak, všichni jsme spokojení a jsem za to ráda <3 postýlku mám hned vedle postele ( namáčknutou ) takže nemám problém podat dudlík či flašku a s kojením taky nebyl problém, jak se napapal, dala sem dítko do postýlky. A každého je věc, jak to má doma :-p

Kamila 16.04.2018

Když jsem kdysi řešila, že syn spí se mnou v posteli (tak cca do dvou let), kamarádka, matka tří dospívajících dětí mi řekla: "Neřeš to, až bude v pubertě a na očích mu uvidíš, jak strašně jsi blbá, aspoň budeš mít na co vzpomínat." Synovi je 14, pochopitelně už dávno spí ve své posteli a já mám na co vzpomínat. Naštěstí na ten pohled pořád ještě čekám.

Andrea 16.04.2018

Mám dvě děti, které do určitého věku spaly v jedné posteli společně se mnou a mým manželem. A bylo to fajn, děti spaly spokojeně a my byli v klidu. Přiznám se, že bych neuměla dítě odložit už od miminka do vedlejšího pokoje. V ložnici jsem byla s dětmi v užším kontaktu, večer jsme četli pohádky a spokojeně usínali, někdy dokonce dříve než děti. ;-) Máme s manželem k dětem velice blízký vztah a několikrát se nám spaní v jedné posteli vyplatilo, především, když byly děti nemocné a nemoc se projevila v noci. Sama za sebe můžu říct, že to stálo za to obětovat trochu místa a pohodlí. Je příjemné vidět, když prckové usnou, spokojeně oddychují a nic jim nechybí. Děti rostou rychle a už nikdy se nedá vrátit čas, kdy se k nim tulíme, když jsou malí.

Markéta Andrea 16.04.2018

Souhlasím s Vámi, máme to se synem úplně stejně*5*

Kamila Markéta 16.04.2018

Mluvíte mi z duše. Dceři je sedm a pořád ještě, když je nemocná, vyšoupnu manžela do její postele a ona spí se mnou v manželské - dokud jí nesleze teplota. Neměla bych v noci klid a furt bych lítala do pokojíčku. Takhle se stačí natáhnout a vím, jak na tom je.

Alena Markéta 16.04.2018

Konečně rozumná matka. Já ještě nesnáším dětské kočárky,ve kterých sedí dítě směrem dopředu a matka místo komunikace s prckem drží v ruce mobil. Děti spí od narození ve svém pokoji, v kočárku nevidí na maminku a pak se divíme, že nám vyrůstá citově plochá generace dětí, které ještě v pěti letech nemluví.

jarin Markéta 16.04.2018

jasnej souhlas...nechápu lidi co se sobecky rozvalujou v posteli a nechaj děti spát jinde...to snad ani nejsou rodiče...mazlit se a tulit celou noc a ráno pěkně z očí do očí hned po probuzení se na ně smát...no to je prostě labůžo...

Blanka Alena 16.04.2018

Z duše mi mluvíte. Ten kočátek nemá logiku. Dítě nemá jistotu matky a matka nemůže vidět, když třeba ublinkne. Při spaní to jsou nenahraditelné chvíle s malými.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat