Lámete si hlavu s dárkem pro babičku nebo dědečka? Poradíme vám

02.10.2018 | Děti a rodina

I babičky a dědečky rádi obdarováváme, jenže při jejich věku, počtu přátel a členů rodiny většinou mají vše, co by mohli k životu potřebovat. A dávat jim něco, na co se jim bude prášit na polici, je skoro zbytečné. Zkuste prarodiče trochu rozhýbat a vrátit do víru společnosti. Pokud jsou aktivní, nebude to pro ně problém.

Divoký západ

Nejednoho dědečka potěšíte tím, že ho vezmete na střelnici. Ať jsou muži jakkoli staří, pořád jsou to ti malí kluci, kteří běhali po lesích, parcích nebo sídlištích a hráli si na vojáky. Skvělý tip, jak si užít narozeninový den se svojí rodinou nebo třeba jen se svým synem či zetěm.

Život je umění

Pokud máte společenské a kreativní babičky, přihlaste je na nějaký výtvarný kurz. Nejen, že takový činnost podporuje funkce mozku, ale také motorickou činnost, která je ve stáří často problematická. Hrnčířství, kresba nebo kurz paličkování nejednu babičku určitě potěší. Dostane se mezi lidi a vytrénuje ruce a mozkové buňky smysluplnou činností.

Zamilujte je

Ideálním dárkem pro oba z prarodičů jsou také kurzy tance. Není nic krásnějšího, než vidět dva staroušky v pevném objetí, jak si zamilovaně hledí do očí poté, co spolu prožili polovinu svého života. Protáhněte jim těla a dovolte jim v sobě najít vášeň k hudbě a sobě samým.

Společný relax

Ať už jednomu nebo oběma, dopřejte jim výlet, na jaký nezapomenou. Zaplaťte jim lázně, pošlete na párové masáže nebo bahenní koupele. Dopřejte jim odpočinek v rukách masérů a pošlete na večeři do pěkné restaurace.

Výletní program

Pořiďte vašim drahým prarodičům cestovatelskou permanentku. Existují cestovky, které nabízejí seniorské programy s výlety na hrady, zámky a jiné zajímavosti a lze si u nich předplatit výletní programy jednorázově, čtvrtletně nebo i na delší dobu.

Za kulturou

Skvělým dárkem jsou také vstupenky na sportovní utkání, ještě lépe, pokud vyrazíte společně s obdarovaným. Ženy zase potěší lístky do divadla nebo nějaký pěkný koncert. Ať jim ale dáte cokoli, vždy to budete právě vy, o koho budou nejvíce stát.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat