Komentáře k článku

konatovka 20.10.2018

Dneska je úplně jiná doba, než ta, když jsem porodila děti. Tehdy (před 46 lety) nebyl velký výběr, takže jsme koupili co se dalo sehnat.:-O

Barbora 12.10.2018

Toto asi psal člověk bez zkušeností. Monitor dechu má dnes již asi každý i když je dítě v pořádku a znám i případy z okolí, kdy zachránil život u jinak naprosto zdravého dítěte. Takže bez monitoru ani ránu. Přebalovat na posteli??? Už tak záda dost trpí a nedovedu si představit hrbit se nad postelí, to těch pár kroků k tomu přebalováku udělám. Hrací deka, tak tady je to asi o povaze dítěte, ale též co vím využívá mnoho lidí. Koš na pleny musí asi zvážit každý sám, pokud bydlím v domku a mám to pár kroků od popelnice, tak asi zbytečnosti, ale pokud bydlím ve 4. patře, tak nebudu lítat s každou plenkou a chtěla bych vidět koš na 80 plen :-D

Radka 11.10.2018

Ježiš kdo to psal?? Přebalovací pult jsme používali do 3 let, monitor do roku, jednou malé zachránil život, koš na pleny jsme měli na balkoně, jelikož se nám nechtělo po každé pokadene plence přes půl baráku do popelnice. To jsou deb.lni články, každý má jiné priority. Nejhorší jsou lidi, co usuzují, že když to (ne)mají oni, musí to mít tak všichni. Sto lidí sto chutí. Za mě teda jediná blbost ten čistič dudlíku, to ani neznám.

Siraellen 09.10.2018

nekupuji přes internet

Zdeňka 09.10.2018

Sice se nám malá narodila předčasně ale i tak bych si monitor dechu pořídila, když jsme ho po půl roce vraceli do porodnice, tak jsem se bála a malou pořád kontrolovala. Podle mě to neni zbytečná věc a ve většině porodnic vám ho půjčí na prvního půl roku za pár set. Koš na pleny máme a používáme dodnes. V kuchyni máme 60 litrový a když si představím zápach z běžného odpadu plus plíny tak to radši ne.

Anita 09.10.2018

Hrácí deku jsme používali, monitor dechu používáme stále a dceři je přes rok, přebalovací pult také stále používáme, koš na pleny nemáme ty rovnou házíme do pytle a ven, mě to děsně vadí jak to smrdí, a v životě sem teda neslyšela o nějakým ultrazvukovym čističi XD ale fakt nechápu proč monitor dechu je zbytečný...u nás bez něj neusnu já *4* stačilo mi, když se porouchal a měsíc než mi poslali nový.. Tak sem koupila za dva dny další, protože bych si neodpustila kdyby se něco stalo, mimochodem měla sem ho i v kočárku a když dcera spala na terase, a já vařila slyšela sem přes dveře a měla sem opravdu klid, to je jako kdyby někdo mi řekl na co sedačka do auta? Na co helma na kolo?

Nike 09.10.2018

Davat monitor dechu jako zbytecnost? Pro nekoho zbytecnost, pro nekoho zachrana ditete... Necpete tady lidem blbosti, jeste vam nekdo uveri...

Lenka 09.10.2018

Přebalovací pult používáme ještě v 1,5 roce a koš na plenky take .Monitor dechu kamarádce miminku zachránil život .Autor článku zřejmě nemá děti .

Alena Kunstová 09.10.2018

Nebyli jsem schopni ji probudit a pořád upadala do totálního spánku, až bezvědomí. Narodila se 100% zdravá

Alena Kunstová 09.10.2018

Monitor dechu zachránil mé dceři život, narodila se 3500g a 50 cm v termínu a po 14 dnech doma ji vezla záchranka do nemocnice, protože ji řval monitor dechu (probudil ji a nadechla se) v nemocnici potvrdili, že spí moc trvrdě a zapomene se nadechout, bohužel rodina, která bydlí naproti nám (chlapec 3 490 g a 51 cm narozen) monitor dechu neměla a mají už jen po synovi urnu.

Jura Alena Kunstová 09.10.2018

Máte pravdu dítě to zbudí a nadechne se, takhle nám to i vysvětlila známá zdravotní sestra. Když monitor začne evidentně zlobit obvykle stačí vyměnit baterie, raději se stokrát zbudim zbytečně než jednou ne a co pamatuju tak dvakrát mi přišlo že to nebylo zbytečné.

Iva 09.10.2018

No to je blbost. Kos na pleny a prebovaci pult pouzivam denne. Hraci deku od cca 3 m, tak proc je zbytecna taky nechapu, dítě si tam hraje i hodinu v kuse... To psal nekdo kdo nema deti. Koš na pleny mam cca na 20 plen, hned u pultu a náhradní folie se da koupit v roli, ne předražené v originalni kapsle. Monitor dechu vyuzivam v noci,hlavně ze zacatku jsme byli klidnější. Myslím,ze nejvic zbytecne je kupovat tuny noveho oblečení.

Barča Iva 12.10.2018

Zkusím třeba si přečtete - Zdravím, poradíte jaký máte koš a jaké tedy sáčky používáte místo origo kazety? Děkuji za případnou reakci (klidně do mailu: bar.noskova@seznam.cz )

Katka 09.10.2018

proboha ten článek psal chlap??? Přebalovací pult je potřeba několikrát denně a několikrát i v noci! Monitor dechu mi zachránil syna, který byl jinak naprosto zdravé dítě. A hrací deka není sice potřeba, ale na rozvoj super věc!

Eva 40, 3děti 08.10.2018

Co je to za pitomost že nepotřebujete přebalovací pult???? Jen díky němu jsem konečně neměla neustále bolavá záda a to že jsou některé maminky líné si tam dítě přenést a nechutně a nehygienicky přebalují dítě na posteli je fakt na grcku… mimochodem s monitorem dechu jsem nikdy neměla strach jít na zahradu nebo si v klidu v obýváku vypít kafe a žehlit nebo si jít lehnout.Pokud si nekoupíte šmejd z druhé ruky a bez záruky, tak funguje spolehlivě a můžete klidně i spát.

Danuska 08.10.2018

Tak s timhle tedy nesouhlasim. Zejmena prebalovaci pult je k nezaplaceni. Tolik usetrene bolesti zad,i kdyz uz se syn skoro nevesel,porad jsme pouzivali. A nakonec mame krasny pradelnik!

bibi 08.10.2018

Myslím, že např. monitor dechu je důležitá věc, já bych se u obou svých dcer asi zbláznila - nemít jej.Jestli mi vřískal dvakrát do měsíce je to hodně a jen proto, že jsem jej zapomněla vypnout...ale pocit, že kdyžtak budu hned vědět je k nezapalcení. Ano, jde to bez,ale kravina to není.

Klára 08.10.2018

My prebalovak využíváme stále , syn má 14 měsíců, je to jediné místo,kde neuteče. A dečku jsme využili hodně.

Denis 08.10.2018

Tak s monitorem dechu nesouhlasím, znám maminku, které se narodilo miminko bez vady, v termínu a následně zemřelo na náhle úmrtí novorozence. Takže raději ať houká jen tak, než ho nemít a bude pozdě...*7*

Světlana 08.10.2018

S článkem 100% souhlasím. Místo přebalováku mi bohatě stačil obyčejný stůl, na který jsem si dala takovou tu omyvatelnou přebalovací podložku (což byla super věc). Koš na plíny - proč, proboha? Dítě jsem přebalila, plenu strčila do igelitového pytlíku a vyhodila do normálního koše. Monitor dechu - tak pro úzkostné matky a pro ty, co spí jinde než dítě možná, já věřila svému instinktu. Naopak na dovolených byla fajn chůvička, protože jsme si po usnutí dcery mohli jít s manželem na chvíli posedět do restaurace:-). Hrací deka - tuším jsem měla, ale malá se na ni moc nezdržovala - a měli jsme všude koberce. Ty, co argumentují "špínou" bych ráda upozornila, že čím víc sterilní prostředí dítěti vytvářejí, tím víc mu zadělávají na možné alergie.

Jana 08.10.2018

Já se článkem 100% souhlasím. Mám děti ve věku 3 a 1,5 roku a přebalovací pult jsem neměla. Kolik dětí skončilo na pohotovosti po pádu z přebalováku???? Přebalovala jsme na zemi, je to jediné bezpečné místo na přebalování. Monitor dechu jsem taky neměla, děti byly zdravé tak proč se stresovat falešnými poplachy. Hrací teka je fajn, děti mají být co nejvíc na zemi, ale mnohem lepší jsou pěnové puzzle, neshrnují se a dají se používat mnohem dýl. Ostatní věci jsou totální zbytečnosti.

glady 08.10.2018

každý posoudí sám , co pro miminko využije..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat