Komentáře k článku

grrr 07.10.2018

To psal někdo bezdětný, ne?

Nikola 07.10.2018

Mám pocit, že tenhle článek psala nějaká bezdětná eko feministka. Nebo bezdětný chlap. Koš na pleny - to snad píšete o nějakém kontejneru? Mám v pokojíčku obyč menší koš s víkem na obyč sáčky, hned vedle přebalovacího pultu, který mám za dva dny plný použitých plenek a jiných potřeb. Sterilizátor - souhlasím blbost, stačí převařit v horké vodě Přebalovací pult - pořídíla jsem na kolečkách, využívám ho denně na přebolování a jezdím s ním do koupelny, když koupu dítě. Hlavně mám vždy vše potřebné u sebe Hrací deka - tu mám taky, ale s hrazdičkou, takže sice mé dvouměsiční dítě leží na zádech, ale už reaguje na věci nad ním a když se unaví, tak si prostě zdřímne :) Monitor dechu - používám od narození a nemám s tím problém, mám aspoň klid na duši. Občas dítě dýchá tak pomalu, že mám pocit, že nedýchá vůbec. Radši si něco přečtěte o syndromu náhlého úmrtí. Trička a mikiny s kapucí - věc vkusu. Mikinky s kapucí využívám hlavně na ven, *20*takže ji má na hlavě a né za krkem ;)

ilon Nikola 07.10.2018

Používala jsem bavlněné pleny, daly se vyvařit. Dávaly se do kalhotek se síťkou, ta se pokrývala papírovou plenkou - byla tenká, vyhazovala se z obsahem a bavl. plena nebyla tolik znečištěná, dala se vyvařit a použít opětovně. Pravda, byly kvalitnější, dnes je skrz ně vidět až na Sněžku. Jednorázovky jsem dávala jen na cestu nebo na noc. Bylo méně odpadu

Anita 07.10.2018

Zrovna prebalovaci pult mi prijde super vec, pokud si nechcete znicit zada. Je dobry treba jako kus nabytku, potom, co dite odroste, desku odstranite a nabytek slouzi dal. Kos na pleny mame maly, vejde se do toho max deset plen (vic plen by snad ani neslo, smrdi i zabalene zvlast v igelitu). Je to dobra vec, hned pri ruce. Jasne, clovek muze s kazdou plenou a kapesnickem bezet pres cely byt do kose, odpad v jedne ruce, dite v druhe. Ale obri kos na pleny je asi opravdu nesmysl. Ale presne takhle jsem uvazovala, dokud jsem deti nemela - ze tohle nepotrebuju. S ostatnim souhlasim.

Štepule 07.10.2018

Dobře napsané, přesně vše naprosto zbytečné, úplně jsem se bez nich u prvního mimča obešla a obejdu se i u druhého...

Renata 07.10.2018

Přebalovací pult považuji za výbornou věc, zvláště při dlouhodobé bolesti zad pomůcka k nezaplacení.

ilon Renata 07.10.2018

Přebalovala jsem na obyčejném stole. Taky to šlo.

Gábina ilon 07.10.2018

Souhlas, přebalovák byl skvělý! Měli jsme ho položený přes vanu, tedy žádné dlouhé přenášení mokrého miminka.

ilon 07.10.2018

Proč hned urážet někoho, kdo má jiný názor. Pokud nesouhlasím, mohu okomentovat i bez hanlivých slov. Pokud však chci a umím to.

Ivana ilon 07.10.2018

Naprosto souhlasim i s temi vulgarismy. Ac umime se vyjadrovat bez nich,ale tenhle clanek k nim vybizi i me..... Umime,ale chceme???? Nechceme.

Karolina 07.10.2018

co kdyby někdy někdo přestal radit, co se má nebo co se nemá. Každý to musí zjistit sám, a pro příště se poučit. Není nad vlastní zkušenost, a očištěný dudlík v puse matky považuji za tu největší prasečinu.

Smultul Karolina 07.10.2018

A taky zubari

Abc 07.10.2018

"Bohužel, čím více má maminka o miminko strach, tím dříve spustí monitor dechu planý poplach." Tato věta je největší skvost :-/

MARKÉTA Abc 07.10.2018

Máte pravdu, ja ji musela číst 2x.

helus 07.10.2018

Nakoupila jsem tyto zbytečnosti pro vnučku.

babi Iva 07.10.2018

Monitor dechu mi zachránil ve 3. dnu jeho života vnoučka. Bez něho by dnes nechodil do 2.třídy. Takových případů je dost. Nenavádějte rodiče, aby ho nekupovali, je to spolehlivý ochránce; i naprosto zdravé miminko může trpět syndromem náhlého úmrtí.

mase 07.10.2018

Tak za mě přebalovací pult určitě není blbost. Syna na něm oblékám do teď a je mu 2,5 roku... Máme ze švédské velkoprodejny:-), pak se pult sklopí v půlce a bude z něj komoda na oblečení nebo jiné věci do dětského pokoje. Tím košem na pleny je asi myšlen speciální drahý koš, který každou plenku zvlášť sám zabalí do igelitu. Viděla jsem to v jednom dětském obchodě, je to opravdu zbytečnost za fůru peněz. Ale jinak mám u přebalováku malý koš a když je plný, sáček v něm zavážu a vynesu, nemusím s každou plenkou nebo ubrouskem běhat do kuchyně... Monitor dechu jsem neměla, i když se synek narodil o měsíc dřív a když jsme šli po 10 dnech domů, měl jen 2,30 kg, ale kdyby mi to mělo pomoct s klidným spaním, nemám nic proti. Trička mu dávám až teď, když už má plenky jen na spaní, jinak měl bodýčka a overálky. Dudlík neměl, na lahve jsem používala sterilizátor do mikrovlnky.

mase 07.10.2018

A ještě ta deka: máme studenou podlahu, takže dokud ležel nebo se jen převaloval, byla super (taky z velkoprodejny*4*), na ni jsem ještě položila dečku s hrazdičkou, kterou mi půjčila kamarádka a chlapeček byl spokojený. Je pravda, že se začal plazit až v 8. měsíci, jiné děti to zvládnou mnohem dříve...

J 07.10.2018

Měla jsem prebalovaci pult, koš na pleny, sterilizator do mikrovlnky, hrací deku i monitor dechu :-D jako vsechno jsem využila na max*19*

Pavla 07.10.2018

Vetsi blabol jsem dlouho necetla.. Přebalovací pult je zbytečnost? Desetkrat denne se ohybat k diteti na postel? Nevim jak kdo, ale ja mam zada jenom jedny. Mam k nemu i ten kos. Nebudu litat s kazdou plinou nebo ubrouskem pres cely byt a pak to cuchat v kuchyni pri vareni. A uz vubec bych nenavadela k tomu, ze je zbytecny monitor dechu!

janka 07.10.2018

Přebalovací pult jsem částečně využila, vše ostatní ze seznamu jsem neměla. Přebalovák mi velmi vyhovoval při koupání miminek. Používala jsem bavlněné plenky, děti ročník 1991 a 2007 a nosila je rovno k pračce. Prala jsem každý druhý den. Nyní starší dcerka čeká miminko a přebalovák koupí, ostatní věci nechce. Ať si každý udělá podle svých potřeb.

Markéta 07.10.2018

Monitor dechu považuji za nejužitečnější věc z dětské výbavičky.

Hana 07.10.2018

Clanek je fakt nesmysl. Monitor dechu - super vec. Hraci deka - malej si tam vyhral docela dlouho. Prebalovaci pult vyuzivame x-krat denne i ted ve 2 letech.

fifi 07.10.2018

No clanek o nicem blbosti...🤣 proste nic nepotřebujete je vse zbytecne 😄😄😄 Kos na pleny - urcite Ano využívám stale a igel.pytliky nepoužívám.Pleny se dají zabalit. Sterilizator - asi využijí maminky co dávají sunar, za me jsem nevyužila. Bud prevar.voda ci mycka postacila Prebalovaci pult - aaaano mám a do dnes plne vyuzivam, kdo by se chtel stale ohybat nad postel při prebalovani ci oblékání mimca... Hraci deka - samozrejmost pro dite zábavi ho a nauci se Monitor dechu - pro miminka s problemy ANO ale pouze kalibrovany zadny bazarek Tricka a mikiny s kapuci - neni treba. Jedine bodycka s mikci bez kapuce 😉

Silvie 07.10.2018

Hraci deka je uplne super a monitor dechu jsme meli v postylce do roka a jen jeden plany.poplach a to staci dat druhou desku a super bez toho si klidny spanek nedovedu predstavit

Pipeta 07.10.2018

V článku jsou samé hlouposti...všechno mám a vše využívám respektive i můj syn. Nic mi nepřipadá jako zbytečnost.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat