Komentáře k článku

Jarka 20.02.2021

Když odhlednu od toho, že info ve článku odporuje doporučení WHO a České pediatrické společnosti. Že Estivillova metoda byla prokazatelně označena za škodlivou (jelikož při její aplikaci může dojít u dítěte k zánětu srdečního svalu), tak to na mě působí, že ji psal někdo, kdo děti nemá... Děti mám 2 a spí v noci krásně i přes kojení (vytáhnout v noci 2x prso a utoho spát opravdu nepovažuji za nějaké galeje, ale nechat dítě v noci řvát a poslouchat ho ještě přes zeď - no, děkuji.... Pak si vzpomeňte... Až budete v duchodcaku a budete chtít návštěvu. Také Vás nechají "vyrvat", vy rezignujete a spokojite s návštěvou 1x za měsíc v době důchodu)

Jaja 20.02.2021

Profesor Halík má asi trošku problém sám se sebou.. asi trauma. I pokud své děti nadevše milujete, nemusíte jim být otrokem. Skákat kolem dětí 25h denně, neznamená být dobrým rodičem. A naopak, nechat jim prostor pro samostatnost a vývoj neznamená, že byste se o ně nechtěli starat! A slovo ,, týrání,, raději přehlédnu..

Kkkk Jaja 20.02.2021

To máte problém asi vy, Jajo.

Jaja Jaja 20.02.2021

Nemyslím si..

kacaba Jaja 20.02.2021

Něco jiného je samostatnost a prostor pro vývoj a něco jiného je nechat dítě plakat. Problémy s nočním spánkem nemáme ani u jednoho z našich dvou dětí, přestože jsme je nikdy nenechali o samotě vybrečet.

Profesor Halík Jaja 20.02.2021

A co podle vás je tedy týrání? Něco ještě horšího, než nechat osamocené mimino zoufale plakat hodiny ve tmě? Rozeberme si to, včetně vašich zvrhlých představ, v jakém věku má být dítě "samostatné".

Profesor Halík 20.02.2021

" Ve většině případů však přichází chvíle, kdy miminko ani nepláče, ale ani nespí. Je to dobře, protože se ve své postýlce cítí bezpečně a je již přesvědčeno, že jste někde poblíž." - to bohužel není pravda. Dítě je paralyzované hrůzou, zrovna jako dítě v kojeňáku, neozývá se proto, že už nevěří, že mu někdo pomůže.

Profesor Halík 20.02.2021

Hnus. Tahle metoda je dávno považovaná za zastaralou a škodlivou. Pokud se nechcete o dítě starat, tak si ho nepořizujte. Tohle je regulérní týrání.

Tonny Montana 19.02.2021

Dejte mu potáhnout jointa a uvidíte jak bude chrápat.

xxkouckaxx 19.02.2021

já si obě holky naučila v pohodě , chce to pár večerů pevné nervy a nepovolit

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat