Otcovské vlastnosti podle znamení zvěrokruhu

To, jakým budete otcem vychází nejen z přejatého chování od svých rodičů, ale také to, v jakém slunečním znamení jste se narodili. Někteří muži jsou prostě díky hvězdám o trochu lepší tátové než ti druzí! Jak je na tom zrovna váš partner?

Beran

Otec Beran své děti oddaně miluje a je schopen se kvůli nim porvat třeba i s devítihlavou saní. Snaží se svým dětem přiblížit svět umění a je šťastný, pokud dosáhnou v životě dobrých výsledků.

Býk

Táta Býk toho příliš nenamluví, ale když už svoji ratolest pochválí, pak je to zasloužené. Od svých dětí občas očekává nemožné. Je zastáncem disciplíny a někdy je na své děti až příliš tvrdý. Přesto jsou muži Býci milujícími, vřelými a chápavými otci.

Blíženci

Otce Blížence nudí domácí práce a má tolik vlastních koníčků, že na své děti úplně zapomíná. Pokud ale do svých zájmů zasvětí své děti, může z něj být velmi dobrý táta. Autoritu si zpravidla tresty nezískává, ale dokáže až nepříjemně podrobně rozebírat různé události.

Rak

Muž Rak je opravdu rodinný typ a nečiní mu problém přijmout za své i cizí dítě. Děti mohou být zmateny jeho občas proměnlivými náladami, ale na druhé straně vědí, že se mu mohou s čímkoliv svěřit. Rak má s dětmi nekonečnou trpělivost, opravdově se zajímá o každý ukopnutý palec, rozbitou hračku nebo bolavý zub.

Lev

Lev je jako táta naprosto úžasný. Má nejušlechtilejší úmysly, srdce na dlani a neobyčejný zájem o svá dítka. Vymýšlí pro ně různé aktivity, věnuje se jim, je zdrojem podpory a ochotně se pro své děti obětuje.

Panna

Muži Panny zpravidla netouží po dětech. Přesto jsou velice svědomití otcové a nikdy neberou zodpovědnost vůči potomstvu na lehkou váhu. Táta narozený v Panně je pečlivý, snaživý, autoritativní a důkladný.

Váhy

Otce tohoto znamení nudí domácí povinnosti, a tak se raději věnuje svým koníčkům. Více si rozumí se staršími dětmi. Z jeho smyslu pro spravedlnost ale vždy budou mít prospěch všechny děti.

Štír

Existují dva druhy otce Štíra. Jeden je láskyplný a velmi na své rodině lpí. Ten druhý se dá označit za ukřičeného tyrana. Štíři jsou jako tátové ohromně intuitivní a umějí vycítit, co přesně je v té které situaci potřeba. Se svými ratolestmi si často vytvoří jakýsi vlastní způsob komunikace na neverbální úrovni.

Střelec

Tátové Střelci jsou vlastně takoví táboroví vedoucí, kteří mají za úkol udržet děti naživu, ale hlavně si to s nimi pořádně užít. Pro děti bude Střelec víc kamarádem než otcovskou autoritou. Čím budou starší, tím víc si s ním budou rozumět. Střelci občas bývají trochu nezodpovědní či roztržití, ale své potomky nesmírně zbožňují.

Kozoroh

Otec Kozoroh si dokáže poradit s domácími pracemi i výchovou dětí. Někdy je bohužel příliš přísný, chladný až necitelný. Jako otec je doslova ztělesněním těchto slov. Vždy bude v čele stolu – a to platí i pro pikniky. Na druhou stranu, dědečkové Kozorozi se báječně hodí na hlídání dětí.

Vodnář

Vodnář je spolehlivý, mírumilovný a trpělivě vysvětlující táta. Vymýšlí pro své děti hry a rozumí si hlavně s inteligentními potomky. I když třeba ani netouží stát se otcem, pokud se jím stane, vezme zodpovědnost plně do svých rukou.

Ryby

Na dětech a rodině otcům Rybám velmi záleží. Jako otec je Rybák starostlivý a vnímavý. Jeho děti vyrůstají v silném citovém zázemí, jsou opečovávané a spokojené. Učí je slušnosti, pořádkumilovnosti a pravdomluvnosti. Děti si s ním užijí spoustu legrace.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat