Komentáře k článku

Katherine 03.06.2020

No teda... jako jsem matka 3 dětí, nedělám z nich ani ze sebe polobohy, umím zařvat i plácnout pokud je to třeba. Ale co je to tady za nenávist vůči matkám a dětem, to nestačím zírat. 😳 celkově v ČR je mentalita jiná než třeba v UK. Tam jsem s kočárkem přišla do autobusu/metra a hned se zvedlo minimálně 5 lidí aby mě pustili sednout. Na chodníku mi uhýbali sami od sebe už z dálky, aniž bych to vyžadovala. Když jsem vešla někam do dopravy s mimčem v nosítku, opět ochotní lidé nabízející pomoc a místo k sezení. To tady v ČR mě nechali lidi všech věkových kategorií stát ve vlaku v 8.měsíci těhotenství, dokud je neupozornil průvodčí... tak kde to jsme :-/ no a pak se už asi nemohu divit jak se zde na matky i děti útočí. Ale uvědomme si, že ty vámi zatracované děti, jsou vaše budoucnost. Kdo vám bude jednou vydělávat na důchody, hmm?

Vlčice 03.06.2020

Po přečtení tohoto článku bych měla jako matka čtyř dětí začít lamentovat, jak je to všechno pravda a jak mámy s dětmi nemá nikdo dost rád. Ale nebudu. S tolika dětmi máte totiž kdekoliv mezi lidmi tolik starostí (aby neskočily pod auto, nevysklily výlohu, nesebraly jinému dítěti zmrzlinu nebo abych některé nezapomněla na zastávce autobusu), že vůbec nestačíte vnímat, jestli se na vás protijdoucí muž usmívá nebo vám prodavač v drogerii nabízí kávu. Není to totiž na vrcholu žebříčku důležitosti. Jediné, s čím ze srdce souhlasím, je to, že naši muži jsou slepí a chromí vždy, když do autobusu nastupuje máma s kočárem. Co by našim pánům tvorstva udělalo, kdyby ráčili zvednout svou sedinku a pomoct mamině s kočárem? V naprosté většině případů, kdy jsem potřebovala pomoct do nebo z autobusu s kočárem, mi pomohla žena. V tomhle by čeští muži měli výrazně přidat.

Sona 03.06.2020

No..., tím, že nikdo nevodí do obchodu děcko se špinavýma rukama, bych si tedy až tak jistá nebyla. O tom, že hodně děcek lítá po obchodě jako neřízená střela snad netřeba diskutovat. Romčata jsou kapitolou samou pro sebe. Jako prodavačka bych asi taky z dětí a jejich vždy hájících matek měla osypky. Už jsem viděla i matku, jejíž děcko rozbilo hrníček a ona začala ječet na prodavačku. Preventivně asi...

Leona 03.06.2020

Nechápu článek 🤔. Mám 3 děti a nic z toho se mi neděje, právě naopak. Většinou si s dětmi připadám jak ve výkladní skříni.A ten zbytek taky nesedí.Asi jsem si už zvykla na to, že mateřství není jen o dětech 😉.

Mana 03.06.2020

Bohužel, 90 % matek se chová, jako by jejich dítě ( a někdy i ony) mělo všechna privilegia světa. Takže já ty prodavačky i okolí docela chápu. Ve světě, kde mamince jemně naznacite, že vytáhnout prsa v bance a začít kojit mimiska je velmi nevhodné, a ona z toho namísto sebereflexe udělá poprask a přitáhne tlupu podobně posahanejch kamosek, aby se vám teda jako za tu drzost pomstily, se radši od takových držím dál.

nea 04.06.2020

Matka s kočárkem je naprosto přirozené.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat