Na vycházku s miminkem? Co nesmíte zapomenout přibalit

Kde jsou ty časy, kdy jste do kabelky strčila doklady, klíče, peníze a mobil a vyrazila, kam jste potřebovala. Pokud vám nyní na cestách dělá společnost nemluvně, sáhněte raději po pořádné tašce…

A jakých pět základních věcí nesmíte zapomenout do oné tašky zabalit?

1.    Plenky
A zabalte jich minimálně pět (tedy pokud se nechystáte jen skočit na roh do krámu, mluvíme o delší procházce). Jasně, že se vrátíte s nějakými nepoužitými, ale alespoň vás nezaskočí žádná „nepředvídaná událost“.

2.    Vlhčené ubrousky
Ačkoli je doma třeba nepoužíváte, na cestách se vám budou více než hodit. Ne vždy budete mít po ruce jiné pomůcky na očištění zadečku. A mimochodem, oceníte je i na otření upatlaných ručiček, nemluvě o otření vašich vlastních rukou, nejrůznějších skvrn z oblečení, kabelky…

3.    Odpadní taštičku
Máte plenky, vlhčené ubrousky, ovšem kam s těmi použitými, pokud zrovna po ruce není odpadkový koš? Přibalte si proto nějaký sáček či menší igelitovou tašku (dobré je něco, co se dá zavázat – kvůli zápachu), kterou pak i s obsahem vyhodíte, jen co to bude možné.

4.    Uklidňující prostředky

Nebojte, nemáme na mysli žádné medikamenty, ale něco, čím budete moci (více či méně) rychle uklidnit plačícího potomka. Může to být dudlík, oblíbená hračka, pro ty větší třeba kousek sušenky nebo jablka apod. Zkrátka to, co máte vyzkoušené, že na něho (více či méně) funguje.

5.    Náhradní oblečení
Myslíte, že je to zbytečnost? A říká vám něco zákon schválnosti? Protože přesně ten způsobí, že nesbalíte-li si nic na převlečení, skončíte s poblinkaným nebo počuraným tričkem. A třeba obíhat úřady poté, co vaše roztomilé miminko mělo „drobnou nehodu“ a zamířilo při ní přesně na vás, je věc velmi „příjemná“… Takže myslete i na sebe!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat