Bude z něj dobrý táta? 7 indicií, jak to poznat

Jste spolu už nějaký čas, skvěle se doplňujete, před očima si malujete svůj společný život a najednou vás napadne poměrně zásadní otázka – jak poznám, že z mého partnera bude jednou i dobrý otec našich dětí?

Odpovědět na tuhle otázku samozřejmě nelze zcela jednoznačně, ovšem můžete vypozorovat jisté příznaky, že váš vyvolený bude jednou skvělým tátou. A které to jsou?

1.    Má rád děti
No dobře, tohle je nejspíš více než logické, ale nejde jen o to, zda říká, že má děti rád. Zkuste se zaměřit na to, jak se váš partner chová v jejich blízkosti. Rozčiluje ho jejich pláč? Umí si s nimi hrát? Nebo je z nich rozpačitý, rozčilený apod.?

2.    Je pyšný na přírůstky v rodině

Je celý nadšený z výtvorů svého malého synovce, dokáže se na Facebooku rozplývat nad fotkou své neteře, pochlubí se obrázkem nového přírůstku ve své rozvětvené rodině…

3.    Děti ho milují
Děti dokážou vycítit, když jim někdo „sedne“. Odmítají se děti vaší sestry hnout z jeho blízkosti, kdykoli přijdete na návštěvu? Dobré znamení.

4.    Umí se přizpůsobit
Pokud mu nevyjde nějaký plán, třeba na strávení víkendu, umí rychle vymyslet jiný a nerozčiluje se. S dětmi dochází k různým změnám a zvratům skoro denně, takže je dobré vědět, že ho jen tak něco nevykolejí.

5.    Bývá doma
Zrovna tak je rád večer doma s vámi, jako se chodí bavit s přáteli? Nebo je dokonce ve vaší společnosti většinu večerů? Pravděpodobně tomu tak bude, i když vám do domácnosti přibude další tvoreček.

6.    Umí milovat, ať se stane cokoli
K tomu není třeba nic dodávat – pokud je váš partner schopen opravdové lásky k vám, bude jí schopen i k vašim dětem. A že mu připraví nejednu těžkou chvilku…

7.    Je týmový hráč
Jste skvělým týmem, který se dokonale doplňuje. Můžete se na něho vždycky spolehnout. To je velmi důležité i ve výchově dítěte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat