Vánoční dárky skoro zadarmo

Vlastnoručně vyrobený dárek potěší nejvíce – říká se. My pro vás máme tipy na ty nejkrásnější, které navíc skoro nic nestojí, ale zaručeně potěší.

Vánoce klepou na dveře! Svátky lásky, rodiny – a pro mnohé také konzumu. Podle průzkumů totiž za vánoční dárky utrácíme každoročně stále více peněz. A přitom společné zážitky a vlastnoručně vyrobené dárky jsou často mnohem lepší než drahé pozlátko. Máme pro vás proto několik krásných nápadů, jak skoro zadarmo vyrobit něco velmi cenného.

Sklenice plná štěstí

Darujte svému partnerovi nebo nejlepší kamarádce pěknou sklenici s několika lístky papíru, tužkou a vysvětlením, že celý rok si budete zaznamenávat společné milé chvíle a dávat je do sklenice. O dalších Vánocích si tak můžete sklenice vyměnit a těšit se z krásných vzpomínek.

Rozmazlovací den

Lahodný čaj, vonné svíčky, příjemná pěnová koupel, pleťová maska, vlasové kúry… Tento rok byl vyčerpávající asi pro každého, takže takový domácí wellness den bude na dobití energie perfektní.

Fotokoutek

Pozvěte sourozence a kamarády, obstarejte dekorace a doplňky a můžete začít. Nejlepší fotografie pak můžete zarámovat a pověsit.

Průkaz do knihovny

Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo rád čte, vyrobte mu průkaz do soukromé knihovny – tedy té vaší. Kdykoli tak bude moci přijít a nějakou z vašich knížek si vypůjčit.

Dobropis na čas

Známe to všichni – kolikrát už jsme potřebovali, aby den měl víc hodin a my tak více na času? Na cokoli. Darujte proto třeba svému partnerovi čas, který bude moci strávit, jakkoli bude chtít.

Cesta do minulosti

Vyrobte partnerovi, přátelům, sourozencům nebo rodičům mapu s vašimi milými vzpomínkami – první rande, první pusa, super večírek, nezapomenutelný výlet…. A nic vám nebrání si místa potom opravdu znovu projít i ve skutečnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat