Matky jsou nejlepší pařmenky

Že jsou pořád unavené? To vůbec není pravda! Mámy dokážou nejenom ze všech nejdéle tancovat, pít a smát se, ale tohle všechno dokážou také s největší intenzitou.

Plánujete oslavu a nevíte, jestli pozvat i kamarádku, která už má děti? Bojíte se, že se bude třeba nudit, nebude raději nic pít nebo půjde brzy domů? Tak na to zapomeňte a klidně ji pozvěte! Budete totiž překvapení, jak umí „pařit“ mámy. A víte proč?

… protože musí

Prosedět hodiny v rohu a čekat až začnou všichni tancovat? Nic pro ty, co mají doma potomky, kteří nejpozději úderem sedmé hodiny ranní začnou s důležitými otázkami – kde je kostka Lega (ta jediná důležitá mezi tisíci dalšími) nebo jestli si můžou půjčit váš mobil na pohádky. Proto s mámami začíná party hned – divoce a bez filtru. Nemají totiž čas celý den…

… protože už vědí, jak to chodí

Co mají ženy po 40? Zkušenosti! Proto také vědí, kolik vydrží (nebo co je položí), jak zvládnou další den bez spánku nebo s bolavou hlavou, na co nejraději tancují, a hlavně s kým. Chyby jsou u nich téměř vyloučené.

… protože tancují, jako by se nikdo nedíval

Že by se chtěly s někým seznámit? Ne, chtějí zkrátka jen slavit! A to jde nejlépe, když se pořád neohlíží na to, jestli mají dostatečně sexy taneční pohyby. Důležité je se bavit, zbytek je vedlejší.

… protože vědí, jak přežít bez spánku

Matky jsou profesionálky, co se týče nedostatku spánku. Nejdřív miminko, co v noci nespí, pak malé dítko, co každou noc přijde do postele a pak puberťák, na kterého čekají, než se vrátí v noci domů. Proto vědí, že je rozhodně nezabije, když v noci nebudou spát – především tehdy, když se budou bavit.

… protože vědí, jak málo je příležitostí

Jak často jdete jako máma od dětí ven? Správně! Skoro vůbec. Proto, když už to přijde, musí to stát opravdu za to. A taky že bude! Další příležitost je totiž v nedohlednu…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat