Fotokniha PIKLIO uchová vaše zážitky navždycky

17.06.2013 | Děti a rodina

Fotokniha je elegantním způsobem, jak si v dnešní době zvěčnit vzpomínky a mít příležitost se k nim kdykoliv vracet nebo se o ně podělit s přáteli. Každý fotí – dnešní digitální technologie nám umožňují zachytit si doslova každý okamžik, který chceme. A ať už fotíte na iPhone nebo na digitální foťák, určitě se i u vás hromadí stovky fotek, které mohou jednoho dne upadnout v zapomnění nebo o ně ztrátou mobilu či notebooku, ve kterém je máte uložené, můžete přijít a to by byla vážně škoda.

Společnost PIKLIO je předním výrobcem foto produktů a díky jednoduchému webovému rozhraní vám umožní vytvořit si z vašich fotek atraktivní fotoknihy, které jsou po nahrání fotek do systému za pár minut hotové. Získejte na vaši první fotoknihu slevu 250 Kč, informace naleznete níže.

Fotokniha vám umožní uchovat si jedinečné momenty a je daleko elegantnějším způsobem než samotné vyvolávání a třídění fotek, které je nutné pracně ukládat do fotoalba, popisovat a trávit tím hodiny a hodiny.

A když si to představíte, určitě si na návštěvu k vašim známým vezmete raději fotoknihu než krabici od bot s fotkami, abyste jim mohli ukázat zážitky z dovolené. Zjistěte více na www.piklio.cz


Kromě rychlé tvorby fotoknihy je výhodou PIKLIO i to, že vám všechny vaše fotky zadarmo navždycky uloží a vy se tak k těmto fotkám nebo hotové fotoknize můžete po přihlášení do systému kdykoliv vrátit. A co víc! Vy dokonce můžete vaši fotoknihu v elektronické podobě sdílet se všemi, komu k ní dáte přístup!
Chcete na vaši první fotoknihu získat slevu 250 Kč? Můžete! Podívejte se na www.piklio.cz/pages/bety a objednejte si vaši první fotoknihu levněji!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat