Hledá se hvězda Sunaru s Nadací dětem Terezy Maxové

13.06.2014 | Děti a rodina

Společnost Sunar přichází i letos s příležitostí pro vaše děti. Tentokrát může vaše malá hvězda zazářit na přehlídkovém mole, akci pořádané ve spolupráci s Fashioh for Kids pod záštitou Nadace dětem Terezy Maxové. Pro prvních 1000 úspěšných účastníků soutěže jsou navíc připraveny originální oblečky z limitované kolekce Sunar Fashion 2014 od renomované módní návrhářky Dany Kleinert. Soutěž probíhá od května do 30. června 2014 v České i Slovenské republice.

Jak se zapojit a vyhrát?

Zaregistrujte se na webových stránkách a vkládejte unikátní kódy ze samolepek, které jsou na soutěžních baleních Sunar complex 2, 3 nebo 4 (600g) označených soutěžní etiketou. Garantovanou výhrou pro prvních 1000 soutěžících jsou originální kousky z kolekce Sunar Fashion Dana Kleinert 2014. Po vložení alespoň jednoho unikátního kódu a videa s vaší malou hvězdou, budete automaticky zařazeni do soutěže o hlavní cenu – účast dítěte jako hvězdy na módní přehlídce pořádané ve spolupráci s Fashion for Kids pod záštitou Nadace dětem Terezy Maxové. Každý týden se na Facebooku hlasováním vybere 10 finalistů, ze kterých odborná komise po skončení soutěže vybere 10 výherců, kteří se zúčastní módní přehlídky jako hvězdy.

První příležitost, jak se stát Hvězdou Sunaru si mohly děti vyzkoušet již na tradiční akci S kočárkem Prahou 21. května, kde dostaly jedinečnou příležitost projít se po přehlídkovém mole po boku Miss ČR 2003 Lucií Váchovou Křížkovou a předvést limitovanou kolekci Sunar Fashion pro rok 2014.

www.hvezdasunaru.cz

O kolekci Sunar Fashion 2014

Tradiční česká značka kojenecké výživy Sunar je řadou mléčné výživy pro kojence a malé děti, která jako jediná podle vzoru mateřského mléka obsahuje mléčný tuk. Proto je Sunar dětmi velmi dobře přijímán a pomáhá dětem růst již po mnoho generací. A protože chce značka Sunar maminkám usnadnit každodenní péči o jejich ratolesti nejen v oblasti výživy, rozhodla se přijít s nabídkou dětských oblečků připravených podle nejnovějších módních trendů.

Krédem nové kolekce je hravost a elegance, ale i praktičnost což použité materiály, barvy i střihy jednotlivých modelů včetně možnosti kombinování splňují. Sunar Fashion 2014 opět pracuje s minimální barevnou škálou, v podobě bílé, světle šedé a tmavě šedé, vždy oživené oranžovým detailem. Další nespornou výhodou zvolených barevných kombinací je to, že je praktická pro běžné nošení a že bude určitě slušet holčičkám i chlapečkům.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat