Co vám nikdo NEřekne, než si pořídíte děti...

Samozřejmě, že je úžasné, když zakládáte rodinu. A všichni ve vašem okolí vám toto rozhodnutí nepřestanou vychvalovat. Ano, víte, že vychovávat děti nebude jen procházka růžovým sadem, ale to přeci zvládnete.

Ovšem s příchodem dětí budete muset přijmout i několik změn ve svém životě, o kterých vám tak nějak „zapomněli“ říct. Tak například...

...se můžete rozloučit s „chvilkami pro sebe“.

Že byste rádi byli na chvíli sami nebo s partnerem? Zapomeňte! Děti mají nějaký šestý smysl na „vyšpehování“ takových tužeb a spolehlivě vám je zablokují. A ano, v určitém období se to týká i návštěv toalety...

...pojem „osobní prostor“ přestane existovat.

Děti netuší, že není nutné přiblížit se na milimetry k vašemu obličeji, když něco chtějí. A už vůbec jim nedochází, že některé části jejich těla by se k vašemu obličeji neměly přiblížit nikdy. O tom, že se dusíte, pokud vám sedí na obličeji, také nemají potuchy.

...cokoli jíte, budou chtít také. Cokoli!

A nevysvětlíte jim, že je pokrm nezdravý/ostrý/slaný/kořeněný/alkoholický/obsahuje kofein apod. Oni chtějí jíst to, co jedí dospělí.

...co je tvoje, to je moje.

Tohle pravidlo platí pro vás, opačně ne vždycky. A proto je lepší drahé, cenné a hlavně rozbitné věci odstranit z jejich dosahu. Tedy než dorostou. Pak se zas naučíte pečlivě skrývat vše, co nechcete, aby viděly (hračky nebo knihy pro dospělé, některé dokumenty apod.). Úspěch vaší snahy ovšem nemusí být zaručen.

...hormony si s vaším mozkem nepěkně pohrají.

Když už máte za sebou konečně těhotenství se všemi hormonálními erupcemi, nastupuje další „úžasné“ období, v němž klesnou vaše mozkové schopnosti o dalších pár stupňů dolů. A nedivte se – denně jste ve společnosti miminek a batolat. To se musí nějak projevit (nebojte, až zas přijdete mezi lidi, všechno se vrátí do normálu).

...občas si z her odnesete bolestivé zranění.

Ačkoli střežíte zdraví svých dětiček jako oko v hlavě, ztrácíte ostražitost směrem ke svému tělu. A tak jste neustále pokrytá modřinami a oděrkami apod. Protože děti nejsou vůči vám vůbec opatrné. A tak vás klidně praští vláčkem do zubů, způsobí vám otřes mozku (berany duc!) a tatínkové začnou vážně uvažovat o koupi suspenzoru.

...vaše ňadra už nebudou nikdy jako dřív.

Nejenže se na nich podepíše těhotenství a kojení, ale i vaši miláčkové. Děti je totiž vidí jako další užitečný výstupek, kterého se mohou chytnout, kdykoli potřebují (au).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat