Diskuse na téma stěhování

09. 06. 2015 | Prosím o radu

Čeká mě velké stěhování z bytu do nového domečku. A už mě začíná být těžko a úzko z toho jak to všechno zvládnout. Těch věcí je hodně, nevím do čeho to všechno zabalím (moje první velké stěhování) a hlavně na koho se obrátit, aby to všechno odvezl.

martina.pisarova 04.02.2022

Dobrý den, možností je hned několik. Buď máte kamarády, kteří mají dodávku a pomohou vám s tím. Nebo si můžete pronajmout i jenom dodávku od stěhováků, tam platíte za počet ujetých kilometrů. Současně se to pohybuje okolo 15 Kč / km anebo si objednat stěhováky. Co se týče balení, tak buď taky vlastní cestou, kdy měkké věci naházíte do pytlů a do vyložených krabic dáte křehké věci. Ideálně si to popsat a jestli máte stěhování za nějakou dobu, určitě bych pomalu začala třídit věci, které si vezmete s sebou nebo vyhodíte. Čím míň, tím líp. My jsme stěhovali se stěhováky ze https://stehovanikoruna.cz/ a byli jsme moc spokojení. Měli jsme tarif 2 stěhováků s větší dodávkou - podle místností, které stěhují.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat