Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
dobry den, mam posledni dobou hrozne velky pokles energie, jsem opravdu porad unavena.. nemuzu normalne fungovat, ale vydej energie mam porad stejny a ani nejsem v zadnem stresu tak nevim co bych mohla delat proto abych se citila aspon ttrochu lepe. prosim poradte
Důležitý je celkově podpořit imunitu
Nejlíp se vstřebává v přírodní formě, to z mořské vody VitasLife je fakt hodně dobrý, je silný a čistě přírodní
na únavu už jsem toho zkoušela hodně, různé formy magnesia a pak mi kamoška doporučila magnesium z nutraday a má to teda co do sebe, asi jiná kvalita, než to co se běžně prodává
Já beru tohle stoprocentně přírodní magnésium z mořské vody https://vitaslife.cz/product/vitaslife-magnesium-natural/ dobře se vstřebává takže jsem se fakt po chvíli užívání cítila mnohem lépe, konečně plná energie a dokonce mě přestala i bolívat hlava.
Fakt? Tak díky za odpověď, rovnou objednávám
souhlasim s Jankou :) když je oslovíte, spojí se s vámi odborník a probere váš aktuální stav, jestli je vhodné zelene potraviny nasadit nebo by mohl být nejaky problém , plus pomůže s dávkováním, aby to mělo ten správný efekt :) ono je to individální. právě pro tenhle přístup jsem z jejich shopu nadšená, v tom rozhraní po registraci jste už v kontaktu s poradcem pořád ..tedy můžete být:) sám neoslovuje
souhlasim s Jankou :) když Green Wyas oslovíte, spojí se s vámi odborník a probere váš aktuální stav, jestli je vhodné zelene potraviny nasadit nebo by mohl být nejaky problém , plus pomůže s dávkováním, aby to mělo ten správný efekt :) ono je to individální. právě pro tenhle přístup jsem z jejich shopu nadšená, v tom rozhraní po registraci jste už v kontaktu s poradcem pořád ..tedy můžete být:) sám neoslovuje
Říkám si že bych zkusila ten hořčík, jestli mi to pomůže. Doporučíte nějaký kvalitní doplněk, ideálně přírodní?
na webu prodávají doplněk stravy magnesium + zinek, doručení je do dvou dnů a mě to pomohlo od únavy, křečí a tak celkově je mi líp a nebývám tolik nemocná
co nejake bylinky? :-) ja na prirodu nedam dopustit :-)
Ja take, chodimnakupovat do lekarny zeleny andel, kde maji velky vyber a hlavne se vsim poradi!
A co takhle nejake vitaminy berete? Neco bych uvitala, jsem z toho podzimu a prichazejici zimy opravdu unavena =(
Zkus nějakou přírodní léčbu,mě bylinky vždy pomůžou a nedám na ně dopustit,my mame v Brně přírodní lékarnu zeleny anděl.
Dá se nakupovat v tom andělu i přes internet?
Holky nekdo tu psal o caji chaganela, kde jej nakupujete? Ptala jsem se v cajovne a tam ho nemeli
Ahojky, beru už půl roku doplněk stravy As10 life a nic lepšího jsem snad nikdy ani neměla. Začala jsem to brát místo několika vitamínů, co jsem brala zvlášť, a taky kvůli redukci stareckých skvnám a kvalitě kůži. Ale je prý ještě na víc věcé dobrý, kdyžtak mrkněte tady: www.as10-life.cz :-)
Ahoj, podle toho,c o píšou, to vypadá úžasně.Největší problémy mám hlavně s pokožkou totiž. :( Takže jestli to zabírá opravdu, bylo by to super. :) Neívm, si už totiž rady, krémy na všechno nezabírají.
O tom As10 life přípravku mi vyprávěla koelgyně, že je to prej bomba. Hlavně na tu imunitu jako multivitamíny, jen s lepší vstřebatelností. Sama raději užívám bylinky a tak, ale přemýšlím, že bych šla i do tohoto.
Na stránkách píšou že je 100% přírodní, takže by to taky nemuseo být na škodu. :)
mam vyzkouseno VITO LIFE - Maca :) mrkni po tom na netu byl jsem spokojeny
ja jsem tu Macu našla na profidoplnkystravy a je tam i dobře vypsané info o tom produktu. koukala jsem že tam teď mají i hodně akcí a slev, tak mrknu i po něčem jiném. :-)
ahaa diky jsem nejakou takovou stranku chtel najit tak ani nemusim hledat.... tak odkud jsem to predtim objednaval uz to nemaji tak se to hodi. diky taky
jasne v pohode. :-) tak at se vam dobre objednava.
na unavu a vycerpani mi pomohlo jen do tela dostat trochu horciku a bylo po unave :) koupila jsem si magnesko v lekarne a bylo to
Tak to je dobra doba, po kazdodenni pouzivani se tedy vyplati :-)
Tak holky ja jsem jeste narazila na takovou tycinku energetickou ktera mi hodne pomohla kdyz jsem se musela pres noc ucit jmenuje se the brainer a je to fakt bomba. moc mi to ted pri zkouskach pomohlo
Monika: Me ten caj vydrzi okolo 2 mesicu nebo vice, ted si nejsem jista, musim si priste pri koupeni zapsat datum :-)
Měla jsem hrozné bolesti hlavy. Na doporučení jsem byla u paní Nurové v Praze. Pomohla mi s detoxikací a následným odstraněním bolestí. Pomohlo mi to a cítím se i celkově mnohem líp a nejsem tak unavená. Kdybyste některá měla zájem má i webovky: www.detox-synergy.cz
Mmm, to by se bodlo i me, docela me trapi docela kolisajici tlak, jednou ho mam vysoky a pak zase nizky, kdyby mi ten caj pomohl ho srovnat, brala bych ho. Na jak dlouho vydrzi tech 100g?
Ahoj, drive jsem byla casto unavena, a od te doby co jsem zacala pit cajik ze sibire, ktery se da koupit tady chaganela.cz a je uzasny, dokonce mi to aj srovnalo tlak
tomate pravdu tak vyzkousim :) dekuji moc i za odkaz urcite si o tom jeste neco vice prectu pohledam jeste i na dalsich diskuzich co na to rikaji :) doufam ze to zabere,myslim ze by mohlo. tak ja to objednam stejne. jste moc hodna dekuji za radu a pomoc :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.