Diskuse na téma Unava

dobry den, mam posledni dobou hrozne velky pokles energie, jsem opravdu porad unavena.. nemuzu normalne fungovat, ale vydej energie mam porad stejny a ani nejsem v zadnem stresu tak nevim co bych mohla delat proto abych se citila aspon ttrochu lepe. prosim poradte

Saša 09.10.2015

Měla jsem hrozné bolesti hlavy. Na doporučení jsem byla u paní Nurové v Praze. Pomohla mi s detoxikací a následným odstraněním bolestí. Pomohlo mi to a cítím se i celkově mnohem líp a nejsem tak unavená. Kdybyste některá měla zájem má i webovky: www.detox-synergy.cz

Monika 04.10.2015

Mmm, to by se bodlo i me, docela me trapi docela kolisajici tlak, jednou ho mam vysoky a pak zase nizky, kdyby mi ten caj pomohl ho srovnat, brala bych ho. Na jak dlouho vydrzi tech 100g?

Dana 23.09.2015

Ahoj, drive jsem byla casto unavena, a od te doby co jsem zacala pit cajik ze sibire, ktery se da koupit tady chaganela.cz a je uzasny, dokonce mi to aj srovnalo tlak

sarkanova 25.06.2015

tomate pravdu tak vyzkousim :) dekuji moc i za odkaz urcite si o tom jeste neco vice prectu pohledam jeste i na dalsich diskuzich co na to rikaji :) doufam ze to zabere,myslim ze by mohlo. tak ja to objednam stejne. jste moc hodna dekuji za radu a pomoc :-)

olga.polka 24.06.2015

neurcite to alespon vyzkousejte-za zkousku nic nedate :) neni to zase tak drahe ten prasek :) ja jsem ho objednavala z internetu, z normalni e- lekarny..prikladam odkaz, prectete si o tom i to info :) uvidite ze se vam ulevi jak si to nasadite http://www.lekarna.cz/magnesii-lactici-0-5-tbl-mvm-portblnob100x0-5gm/

olga.polka 22.06.2015

dobry den, na to bych vam asi rovnou doporucila koupit si nekde na elekarne nebo normalne v kamenne lekarne horcik :) ja jsem to mela presne stejne jako vy. vzdy treba 3 dny v tydnu naproste vycerpani. tak mi doktorka doporucila doplnit horcik do tela a je to jako 100 a 1. :) citim se bezvadne

sarkanova olga.polka 23.06.2015

dobry den to uz mi bylo doporuceno mate pravdu akorat jsem nevedela ze to muze mit opravdu takovyto duvod. vy jste si ho kupovala prosim? nevite na jakych strankach bych ho sehnala? tak to je dobre ze to opravdu tak pomaha:)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás, Berani, plný dynamiky a nových výzev. Vaše energie je na vrcholu a je ideální čas pustit se do projektů, které jste si dlouho plánovali. Přestože jste přirozeně odvážní, zkuste k novým úkolům přistupovat s pečlivějš&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat