Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
dobry den, mam posledni dobou hrozne velky pokles energie, jsem opravdu porad unavena.. nemuzu normalne fungovat, ale vydej energie mam porad stejny a ani nejsem v zadnem stresu tak nevim co bych mohla delat proto abych se citila aspon ttrochu lepe. prosim poradte
Na to perfektně funguje tento doplněkdstravy od značky Woykoff www.benu.cz/allegra-drink-new-200g-instantni-smesi-pomeranc Tento nápoj piju každé ráno a doplníte tak do těla hořčík a tryptofan, to má vliv na Vaši náladu, lepší zvládání stresu, více energie, prostě samé benefity.
Holky, já už tento nápoj od Woykoff kupuju několik let a průběžně ho piju, když mívám stresové období, špatně spím nebo mám jarní/podzimní deprese nebo prostě, když se mění čas, tak než se s tím srovnám.
Mně se osvědčil Ren Shen od MycoMedica (https://www.mycomedica.cz/eshop-027-ren-shen.html) – je to extrakt z červeného ženšenu, sáhla jsem po něm, když jsem měla pocit, že jedu na prázdno, i když jsem spala normálně a nijak extra se nepřetěžovala. Začala jsem ho brát ráno, jen jednu kapsli, a po pár dnech jsem si všimla, že nejsem hned po snídani úplně mimo a zvládám líp držet energii přes den. Žádný divoký nárůst výkonu, spíš stabilita bez výkyvů a pocitu „zpomalení“.
Zdravím, taky už pár měsíců cítím velkou únavu, ať spím jak spím. Ani kafe mě nenastartuje jako dřív a navíc pořád něco chytám – rýma, kašel… Není toho moc, ale táhne se to. Máte něco, co vám na tohle pomohlo?
Ahojky, za mě určitě zkus kombinaci ječmene a chlorelly od Green Ways. Dlouhodobě tělo vyživují a podporují jeho přirozené procesy, což se projevilo hlavně na mé energii a imunitě. Dávám si je odděleně – ječmen ráno, chlorellu odpoledne, aby se z toho tělo vytěžilo maximum. Po pár týdnech jsem fakt cítila rozdíl – žádné „nabuzení“, spíš klidná, vyrovnaná energie Navíc, když se u nich registruješ, můžeš si objednat si balíček 3+1 balení zdarma (2ks krabiček chlorelly a 2 ks krabiček ječmene) a taky máš pak možnost se radit s jejich poradcem např. o dávkování www.gw-int.net/kategorie/zelene-potraviny
Přesně tak, taky beru oba a musím říct, že jsem nemocná nebyla už měsíce. A to jsem dřív chytila každou virózu, co šla kolem. Tělu to očividně sedí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden bude pro vás, Berani, plný dynamiky a nových výzev. Vaše energie je na vrcholu a je ideální čas pustit se do projektů, které jste si dlouho plánovali. Přestože jste přirozeně odvážní, zkuste k novým úkolům přistupovat s pečlivějš&... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.