Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
dobry den, mam posledni dobou hrozne velky pokles energie, jsem opravdu porad unavena.. nemuzu normalne fungovat, ale vydej energie mam porad stejny a ani nejsem v zadnem stresu tak nevim co bych mohla delat proto abych se citila aspon ttrochu lepe. prosim poradte
Na to perfektně funguje tento doplněkdstravy od značky Woykoff www.benu.cz/allegra-drink-new-200g-instantni-smesi-pomeranc Tento nápoj piju každé ráno a doplníte tak do těla hořčík a tryptofan, to má vliv na Vaši náladu, lepší zvládání stresu, více energie, prostě samé benefity.
Holky, já už tento nápoj od Woykoff kupuju několik let a průběžně ho piju, když mívám stresové období, špatně spím nebo mám jarní/podzimní deprese nebo prostě, když se mění čas, tak než se s tím srovnám.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.