Diskuse na téma Nákup přes Parfums

*2*Zdravím. Ráda bych nakoupila vlasovou kosmetiku a parfémy na e-shopu parfums.cz. Má tady někdo dobré zkušenosti?

Katka90 01.11.2015

Jedná se mi hlavně o dopravu, jak rychle vyskladňují zboží a zda přichází nepoškozené.

Jarka 02.11.2015

ja mam fakt dobre zkusenosti vzdycky o vsem a za vcas informuji :) ja si zbozi nechavam dovezt jen na pobocku do brna a pak si ho vyzvedavam, ale vzdy dobre oznacene a zabalene i tak. nikdy jsem zadne stiznosti ani neslysela, ted pred vanoci si myslim ze budou mit ale nejvetsi naval takasi radsi objednavat za vcas:)

Karolína 03.11.2015

Musím se při nakupování na tomto eshopu hlídat....když se koukám, všechno se mi hodí nebo líbí :-D

Irča 04.11.2015

Taky se musím přidat, na parfums už nakupuji pravidelně. A zatím vždy vše v pořádku. A když jednou neměli produkt, hned mě volala slečna a informovala a spolu jsme to vyřídily. :)

Ilonka Irča 11.11.2015

Jo taky mám stejnou zkušennost, slečna mi hned volala a vše se mnou vyřešila.

Taktéž mám jen pozitivní zkušenosti s Parfums, zboží došlo vždy v pořádku a nic nechybělo. :) Nechávám si posílat na výdejnu v Brně a většinou je to hned do druhého dne, což je skvělé. *1*

Anka21 Karkoolka11 25.11.2015

Je super, že si člověk může objednat a vyzvednout nebo nechat poslat rovnou domů. Já teda kolem výdajního místa chodím z práce takže není problém se tam stavit, mají otevřeno až do osmi do večera, což je fajn. A když už nakupuju, tak většinou koupím víc věcí, třeba i pro mamku nebo švagrovou, který máme na dýl - parfémy, odličovací vody, krémy. Do klasické drogerie už chodím v podstatě jen pro toaletní potřeby.

Esme Anka21 25.11.2015

Jo to výdejní místo v Brně je fakt dobře po ruce, hned na nádraží, takže si to taky vždy v pohodě vyzvednu. :) Navíc mají až do večera otevřeno, takže taky fajn.

Bětule Esme 26.11.2015

Dneska jsem si tam byla pro balíček, a v pohodě stíhali všechny obsluhovat. :)

Bohdanka 10.11.2015

Na parfums také ráda nakupuji, teda spíš jen dekorativní kosmetiku a občas nějaké dárečky. Letos ale možná půjdu do parfémů na Vánoce. :) Jinak dávají dárečky k objednávkám, což taky potěší. :)

Mája.55 11.11.2015

Za mě taky jen dobré zkušenosti. :) Nejvíce mi vyhovuje to, že dodání je většinou do dalšího dne. Teď před Vánocemi to snad bude pořád stejné, když prý pořád nabírají zákazníky. Jsem zvyklá nakupovat za dárky kosmetiku všeho druhu a na Parfums mají ji mají za pěkné ceny, i ty parfémy. :)

Jožo Mája.55 24.11.2015

a co teda třeba kupujete na ty vánoce? já jsem vždycky myslel že vrchol všeho je dárková kazeta se šampponem a sprcháčem protože u naší rodiny to je takový pravidlo /a ještě měkký dárky/ ale klidně bych to povýšil někam dál. třeba ale z voňavek mám strach, že se to dotyčné zrovna nebude libit

Simonka Jožo 25.11.2015

Sprcháč je podle mě nejuniverzálnější kosmetika, co může být. Ale neurazí ani extra nepotěší. Když si ale nejste jistý a chtěl byste něco víc, můžete buď zkusit vysondovat oblíbenou vůni té obdarovávané osoby nebo třeba věnovat i různé dárkové poukazy na kosmetiku a myslím, že v tom se nemůžete nikdy seknout (y)

GoToTheBeach Jožo 25.11.2015

:-D Jožo, ještě bych vám poradila třeba i nějakou zážitkovou kosmetiku takže poukaz do nějakého salonu, třeba i s masáží nebo pedikurou manikurou.. Mě jako ženu by to teda potěšilo ;) (bohužel toho mého to zatím nenapadlo *1*)

Markéta 12.11.2015

Také pozitivní zkušenostim hlavně, že mám parfém skoro hned. Což je výhoda + teda super ceny. :)

Já jsem nikdy nebyla příznivce nakupování takových věcí jako je kosmetika a podobně přes net, vždycky si všechno potřebuju osahat a vyzkoušet na vlastní kůži. Ale to, co nakupuju přes parfums, už jsem si vyzkoušela předtím, a zatím jsem s eshopem neměla špatné zkušenosti. Přišlo mi to, co vždycky, takže jsem spokojená. Navíc tam mívají slevy, takže třeba oproti lékárnám, který mám v dosahu, si vždycky cenově polepším...:-p

Ivana GoToTheBeach 14.11.2015

Souhlasím, že i oproti lékarnám si člověk na parfums určitě polepší cenově. Kupovala jsem tam naposledy zubní a mezizubní kartáčky, a vyšly mě opravdu dobře.

Saša 18.11.2015

Zboží vždy dorazilo brzy a hlavně v pořádku, takže za sebe doporučuji. :)

Betka 19.11.2015

Já jsem taky spokojená, protože ušetřené penízky můžu použít jinde. Což při mé spotřebě parfému a kosmetiky je dost velké ušetření díky parfums.

zuzanka Betka 20.11.2015

Souhlasím, šetřit se musí a hlavně na kosmetice. :) Můj manžel to považuje trochu za zbytečnosti, tak šetřím, jak to jen jde. :D Na parfums.cz je to ale ještě přijatelné ty ceny a navíc dávají i dáreček k nákupu. :)

Andulka zuzanka 26.11.2015

Jo tam se nějaké penízky ušetřít dají při nákupu. :)

Betka 21.11.2015

Přesně tak, jako nešetřím na kvalitě to vůbec. Ale pokud jde někde sehnat kvalita za super cenu, tak proč ne :)

Andrea 22.11.2015

Tak tak máte pravdu holky, proč nenakupovat na internetu, když jsou tam super služby a ceny?

GoToTheBeach Andrea 23.11.2015

nj a navíc není nad pohodlí a teplo domova *1*

Anča GoToTheBeach 24.11.2015

Souhlasím, hlavně teď když už začíná zima. :D Teď jsem si zrovna nakoupila Mixa http://www.parfums.cz/mixa/ Mají tam 25 % slevu, takže taky dobrý a ušetřený penízky. :)

Andrea 24.11.2015

To máte pravdu, nakupovat z pohodlí domova je nejlepší :)

Veverkka 24.11.2015

ja uz skoro ctrnact dni lezim doma na antibiotikach se zanetem mocovych cest a nikam se nedostanu, Vanoce klepou na dvere a jsem zvykla nakupovat aspon trochu s predstihem, takze jelikoz se nudim a projizdim net, zjistila jsem, ze je super nakupovat si online, navic jsem byla zvykla si to treba nekde vyzvednout, ale teď si to třeba i z toho parfums necham poslat az domu a tak to nakonec vypada ze darky budu mit letos vyreseny brzo ;-)XD

Simonka 25.11.2015

Jožo: Ještě jsem si vzpomněla, že já už třeba několik let babičkám dělám balíček "kosmetiky podlahových krytin", takže uklízecí prostředky, prací prášky a tak - a vlastně je to nejpraktičtější dárek který mají třeba na celý rok. :-)

GoToTheBeach Simonka 25.11.2015

Ale to jako třea vůbec není špatnej nápad *4*;-) pro mě, co každej rok přemýšlí, čím ty svoje bábinky obdarovat, je to jedna z variant.. ale možná ne každej má tak tolerantní prarodiče, kteří by to nebrali jako provokaci :-P

Andrea 27.11.2015

Do výdejny OC Letmo taky chodím. Příjemná obsluha zlepší den, hlavně v tomto počasí. :)

Evča 27.11.2015

Nákupy přes parfums jsem si moc oblíbila poslední dobou… hlavně díky výdejně v Brně na hlavním nádraží, kde to mám po cestě z práce a taky dárečku k nákupu. :)

Regina Evča 28.11.2015

Jo, je to rychlejší po práci, než jít do drogerie. :)

Olina Evča 08.12.2015

Jo taky se mi ta výdajna hodí, a dáreček vždy potěší.. posledně jsem dostala vzorek tady té voňkavky a fakt paráda http://www.parfums.cz/lolita-lempicka/si-lolita-toaletni-voda-pro-zeny/ :)

Andrea 30.11.2015

Přesně tak s parfums.cz, žádn= zdržování v drogeriích. Prostě rychlovka a to mě na tom baví.

Vilma Andrea 04.12.2015

Naprosto souhlasím, doma v klidu vyberu a objednám, stejně už mám oblíbené svoje výrobky a pak stačí jen vyzvednout cestou z práce. Navíc ten malý dýreček taky potěší. :)

adéla 05.12.2015

Tak to vypadá skvěle to nakupování přes parfums. Taky bych to měla po cestě. Jen jsem slyšela, že teď tam před Vánocemi bývají občas fronty a když chodím odpoledne z práce, tak se bojím, abych se tam nezasekla. :/

Jarmila adéla 06.12.2015

jo, je to pravda, že tam teď bývají trochu delší fronty, ale jsou rychlé… teď minulý týden jsem vyzvedávala balíček z parfums v Brně okolo 17. hodiny, ale nečekala jsem nakonec tak dlouho. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat