Menu
22. 11. 2015 | Tipy na výhodné akce
Našla jsem konečně ručně vyráběnou čokoládu, objednat se dá tady www.amalichocolaterie. Sdílím pro všechny milovníky čokolády, kteří tak jako já dlouho hledali tu pravou kvalitní čokoládu ;-)
S touto čokoládou zkušenost nemám, ale kdo má boží pralinky, tak je to rozhodně DonCoco. Jsem ráda, že se rozhodli zprovoznit eshop, když prodejny zavřeli a mám tak možnost si neustále dělat radost. Na čokoládě si hodně ujíždím a jsem ráda, že jsem se dostala k něčemu tak kvalitnímu a chuťově vytříbenému.
Opravdu je tam takový chuťový rozdíl v poměru s normální čokoládou ? Když si pralinky objednáváš, tak jak jsou balené ? Nestalo se ti někdy, že došly poškozené ?
Jsem ráda, že jsem tím mohla někomu dalšímu kromě sebe zpříjemnit den ;-)
Jé to jsem ráda, že jsem tady na ten příspěvek narazila, zrovna jsem si říkala, že už mám dost těch náhražek v obchodech, že už chci konečně opravdovou čokoládu…objednávám a těšííím se!
tak sice už je to dýl ale i tak zpětná vazba ode mě - objednala jsem si teda ty čokolády a zkusila víc příchutí a musím říct že je to opravdu jedna z nejlepších čokolád co jsem kdy měla, můj favorit je klasika a ještě zázvorová, opravdz super ;))
no tak fakt jsem slepá, jdu mrknout na odkaz*4*
To jsem ráda, že alespoň někomu to udělalo radost, je opravdu výborná, objednávám pořád další a další, teď už i jako dárky :-)
asi jsem slepá, nebo je odkaz smazaný??????*2*
paráda za milovnici čokolády se určitě považuju takže to beru jako výzvu a objednám na ochutnávku ;))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.