Diskuse na téma prodloužení vlasů

ahoj holky, máte zkušenosti z prodlužování vlasů? Už mě nebaví čekat, až ty moje dorostou, to se nestane nikdy... Už jsem se asi i rozhodla, takže mi spíš jde o zkušenosti s konkrétním salonem. Díky moc ;-)

Michaela 09.02.2016

ahojky, chci se zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s vlasovou kosmetikou ALTERNA. Mám je docela zničené a kamarádka mi doporučila tuhle značku, ale chtěla bych se poradit ještě s někým.. Děkuji

Nela Michaela 11.02.2016

Ahoj Mišo, používám tuhle vlasovou kosmetiku už rok a můžu vřele doporučit...vlasy mám zdravé a lesklé. K narozeninám jsem dostala žehličku a musím říct,že si nemůžu stěžovat...žehlička se bleskově nahřívá a vlasy drží celý večer :) mrkni na stránku www.luxusnivlasy.cz

Michaela Nela 16.02.2016

Ahoj, děkuji za odpověd přemýšlím spíš o koupi kvalitního fénu a musím říct, že se mi moc líbí GHD AIR :)

Jarmila Michaela 21.02.2016

Ahojky, taky mám dobré zkušenosti s touhle vlasovou kosmetikou a konkrétně teda s hřebeny tangle teezer... mám doma už tři, protože mi je pořád krade dcera :)

Diana Jarmila 26.02.2016

Dobrý večer, taky se musím přidat....mám velice dobré zkušenosti se značkou Altrena...postupně doplnuji svůj kosmetický koutek :)

martina 08.02.2016

Já si sama teda vlasy prodlužovat nenechala, ale líbilo by se mi to. Jenže mi to přijde dost drahé, když se to musí každou chvíli opravovat

martina 08.02.2016

Já si sama teda vlasy prodlužovat nenechala, ale líbilo by se mi to. Jenže mi to přijde dost drahé, když se to musí každou chvíli opravovat

martina 08.02.2016

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V roce 2025 čeká Berany období plné dynamiky a příležitostí k osobnímu růstu. Jupiter, planeta expanze a štěstí, se bude nacházet ve vašem sektoru komunikace, což vám přinese nové možnosti pro vyjádření vašich myšlenek a pocitů. Bude t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat