Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj holky, máte zkušenosti z prodlužování vlasů? Už mě nebaví čekat, až ty moje dorostou, to se nestane nikdy... Už jsem se asi i rozhodla, takže mi spíš jde o zkušenosti s konkrétním salonem. Díky moc ;-)
ahojky, chci se zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s vlasovou kosmetikou ALTERNA. Mám je docela zničené a kamarádka mi doporučila tuhle značku, ale chtěla bych se poradit ještě s někým.. Děkuji
Ahoj Mišo, používám tuhle vlasovou kosmetiku už rok a můžu vřele doporučit...vlasy mám zdravé a lesklé. K narozeninám jsem dostala žehličku a musím říct,že si nemůžu stěžovat...žehlička se bleskově nahřívá a vlasy drží celý večer :) mrkni na stránku www.luxusnivlasy.cz
Ahoj, děkuji za odpověd přemýšlím spíš o koupi kvalitního fénu a musím říct, že se mi moc líbí GHD AIR :)
Ahojky, taky mám dobré zkušenosti s touhle vlasovou kosmetikou a konkrétně teda s hřebeny tangle teezer... mám doma už tři, protože mi je pořád krade dcera :)
Dobrý večer, taky se musím přidat....mám velice dobré zkušenosti se značkou Altrena...postupně doplnuji svůj kosmetický koutek :)
Já si sama teda vlasy prodlužovat nenechala, ale líbilo by se mi to. Jenže mi to přijde dost drahé, když se to musí každou chvíli opravovat
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.