Diskuse na téma prodloužení vlasů

ahoj holky, máte zkušenosti z prodlužování vlasů? Už mě nebaví čekat, až ty moje dorostou, to se nestane nikdy... Už jsem se asi i rozhodla, takže mi spíš jde o zkušenosti s konkrétním salonem. Díky moc ;-)

Petra 25.10.2023

Já mám prodloužené vlasy odtud www.clip-in-vlasy.eu a také je mám z pravých vlasů. A vypadá to opravdu velmi dobře, každý mi je chválí :-)

Simca22 14.02.2024

taky se přidám, jaká metoda je pro vás nejšetrnější? Četla jsem o všech, ale každá má něco -. Zatím jsem si nevybrala. Když jsem dnes stála u zrcadla, líbily se mi moje kratší no, tak já nevím, asi potřebuji popostrčit :D.....

Lejlinka Simca22 16.02.2024

Měla jsem micro ring, tape, první nekvalitně udělané, nelíbilo se mi to, podruhé se vytahovaly moje vlasy i s pásky. Tak jsem přešla na clipy, sundám a nasadím kdy chci. Jsou pravý, kvalitní. https://www.clipinhair.cz/132-clip-in-vlasy-43cm-100-lidske-remy-70g-prirodni-blond.html

Simca22 Simca22 25.02.2024

Na micror. jsem neslyšela moc chválu, tapy zase jo. Ty příčesky vypadají dobře, mrknu na ne. To se ale potom někde musí přes noc skladovat nebo se v nich i spí?

Lejlinka Simca22 25.03.2024

Neee, v tom se nespí, teda pokud by ti to nevadilo :D Já je dávám na poličku přes noc, někdy do síťky, když jsem mimo domov.

Ahoj, já na prodloužení vlasů používám clip-in vlasy od clip-in-vlasy.eu. Jejich výrobky jsou opravdu kvalitní a v salonech s nimi rádi pracují. Vždy mi zatím všude vyhověli a clip-in vlásky od této firmy nasadili.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat