Diskuse na téma dobré cvičení Praha

Ahojte, kam chodíte vylepšovat postavu ? máte nějaký svůj oblíbený podnik? baví vás tam cvičení nebo končíte po úvodnhí lekci . Povídejte, potřebuji se dostat do formy, léto je tu co by dup :-)

Dáša 26.11.2022

A co se vám osvědčilo na regeneraci svalů po cvičení? Máte něco osvědčený co po cvičení děláte? A podařilo se vám cvičením zbavit celulitidy?

Verča Dáša 27.11.2022

Noo to je dobrá otázka, taky jsem zvědavá na vaše tipy a triky, díky :)

miška4 Dáša 28.11.2022

Koukněte na shop.energyflex.sk já mám od nich masážní set a je to parádní věc, uvolňuje svaly a trigger points, prokrvuje a spevňuje pokožku ;)

Dáša Dáša 29.11.2022

Ahaa no to vypadá moc dobře, líbí se mi že je to z přírodního materiálu a vypadá to že by to mohlo pomáhat i s tou celulitidou, super tip, díky :-)

Kika 27.12.2017

Holky, je tu někdo, kdo hubne s poradci ze https://www.svet-zdravi.cz? Zajímají mě pražské pobočky... Jakou navštěvujete vy a jste spokojeni?

Helenka 17.02.2016

Kdyby mi tak někdo dal pernamentku tak si pískám, jak já bych chtěla mít trochu čas pro sebe. To je pořád něco. Škola, práce, rodina a čas pro sebe trávím unavená a otrávená že už mi na nic nezbývá energie, ach jo jak já vám holky závidím

Tichavka Helenka 19.02.2016

třeba se na vás někdy usměje štěstí *15*

Sandriskaa 14.02.2016

Kam chodíte ? já to cvičím v malém studiu a nestojí to za řeč .

Tichavka Sandriskaa 15.02.2016

Konkrétně na Hotyoga42.cz kde mají luxusní studio . Nabízí i slevičky a poukazy, dostala jsem na Vanoce a mám z toho velkou radost, daleko lepší než ponožky nebo nějaký šperk . :-D vy kam ?

Tichavka 09.02.2016

Ted už přes měsíc cvičím hot yogu a jsem nadšená. Není to žádná divočina ale přesně něco takového jsem hledala. Chodila jsem na jumping a alpining ale to bylo pro mě dost náročné. Tohle je taky občas těžký ale ne zase tak. Vždycky odcházím jako vyměněná :)

Kajolla Tichavka 10.02.2016

a dá se při tom trochu zhubnout nebo zpevnit ?

Tichavka Kajolla 12.02.2016

jako i po tom měsíci vidím určité rozdíly, asi od toho nečekej že hned budeš mít na břiše buchty ale na protažení a zpevnění o stačí. Pokud to nebudete flákat a zamakáte i na jídelníčku tak můžete i zhubnout nějaký to kilčo :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat