Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?
U všech tří dětí Nutrilon, je pravda, že jsem ani jinou značku nezkoušela
Výborný je ten complex. U dcery jsme bojovali s bolením bříška, takže jsem začala dávat umělé mléko a krásně se to díky němu srovnalo.
Taky nemám ráda ty novinky a radši se držím toho co se osvědčilo a funguje už několik desítek let. Na sunaru mi vyrostly obě moje děti a vyroste na něm i to třetí :)
Děkuju moc, hodně jsem si o tom sunaru načetla a kupuju od nich mléko taky
To se nedivím .. Dcerka je má taky moc ráda, stejně tak ty jejich kapsičky a křupínky, nosíme je pořád všude s sebou, protože na svačiny je to super a hlavně člověk nemusí pořád něco vymýšlet a vyvařovat.
Jaký je mezi nimi vůbec rozdíl ?
Holky od kolika měsíců jste tady ty mňamky pro děti zavedly ?
My kupujeme Naše mléko, jsme za tento produkt velmi rádi, protože malému chutná a vypadá, že i jeho pokožce svědčí.
Jsme na tom úplně stejně a čeho se Áďa může ujíst jsou tady ty kašičky https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kozi-kase-kukuricno-ryzova-s-broskvi-a-dyni-multipack-3x-225g/
V čem je to kozí mléko lepší oproti kravskému?
No, tak hlavně v něm nejsou bílkoviny kravského mléka a taky se blíží mateřskému mléku a je pro děti snadno stravitelné. Ty kašičky z kozího mléka od nase-mleko.cz jsou moc dobré, taky je kupujeme.
Takže by se dalo říct, že je to kozí mléko pro děti lépe stravitelné? :)
Přesně tak, některé děti mají problém s kravskou bílkovinou a může se to projevit buď střevními, kožními problémy nebo bolením bříška apod ..
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.